Αισθητήρας κατανομής βάρους: Επιβεβαιώνοντας την ανατομικότητα

Διάβασε εδώ τα πάντα για τον αισθητήρα κατανομής βάρους και δες πώς συμβάλει στο να δημιουργηθεί μια πραγματικά ανατομική σέλα.

Όπως λέει και το όνομά της μια ανατομική σέλα κατασκευάζεται σύμφωνα με με την ανατομία του αναβάτη για τον οποίο προορίζεται και μόνο για αυτόν. Ο μοναδικός τρόπος για να απολαύσεις τα οφέλη μιας πραγματικά ανατομικής σέλας, είναι να γίνουν ακριβείς μετρήσεις με βάση τις οποίες θα κατασκευαστεί στη συνέχεια. Ο αισθητήρας κατανομής βάρους είναι μια καινοτομία της MotO.K και χρησιμοποιείται προκειμένου να δείξει τη μέση και τη μέγιστη πίεση που ασκεί ο αναβάτης στα σημεία επαφής με τη σέλα, καθώς και την συνολική επιφάνεια επαφής.

Οι μετρήσεις γίνονται αρχικά με την εργοστασιακή σέλα της μοτοσυκλέτας και σύμφωνα με τα δεδομένα του αισθητήρα οι εξειδικευμένοι τεχνικοί επεμβαίνουν αναλόγως στο αφρώδες. Η χρήση του αισθητήρα κατανομής βάρους επιβεβαιώνει την βελτίωση που έχει επιτευχθεί σε μια ανατομική σέλα για να γνωρίζει ο αναβάτης που θα την χρησιμοποιήσει σε τι ποσοστό και σε ποια ακριβώς σημεία βελτιώθηκε η σέλα του. Αυτό είναι σημαντικό, αφού έχει παρατηρηθεί ότι αναβάτες ίδιου ύψους και βάρους, ασκούν διαφορετική πίεση στα σημεία επαφής, και έτσι παρουσιάζουν διαφορετικές μετρήσεις. Αν κάποιος θέλει να πάρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον δικό του σωματότυπο, υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν και ενδιάμεσες μετρήσεις κατά τη διαδικασία παραγωγής της σέλας για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μάθε τα πάντα για τον αισθητήρα κατανομής βάρους της MotO.K με ένα κλικ εδώ. 

Μόλις ολοκληρωθεί η ανατομική σέλα της MotO.K γίνεται η τελική μέτρηση η οποία συγκρίνεται με την αρχική, ώστε να δούμε την βελτίωση στην κατανομή του βάρους που έχουμε. Ταυτόχρονα και χωρίς επιπλέον χρέωση εκδίδεται και το αντίστοιχο πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται οι τιμές της μέσης και μέγιστης πίεσης, καθώς και του εμβαδού της επιφάνειας επαφής και τα γραφήματα αυτών, όπως προέκυψαν από τις μετρήσεις που έγιναν στις δύο σέλες.
Το τελικό προϊόν είναι μια ανατομική σέλα φτιαγμένη 100% στα μέτρα του εκάστοτε αναβάτη η οποία χάρη στο μελετημένο σχήμα της προσφέρει καλύτερη κατανομή βάρος, μεγαλύτερη άνεση, βελτιωμένη σταθερότητα από τις ολισθήσεις και μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον, βοηθάει στην μείωση της καταπόνησης της μέσης και της σπονδυλικής στήλης χάρη στο ειδικό αφρώδες υλικό της.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 37, Αθήνα

Τηλ.: 210 9712600

https://motok-seats.com/

Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: