net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda CB500X

Honda CB500X

Τιμή (ευρώ): 6.750


H μοτοσικλέτα της ιαπωνικής εταιρίας βρίσκεται στο κάτω άκρο των μοντέλων που σας παρουσιάζουμε. Αυτό όμως όχι με την κακή έννοια αλλά όσο έχει να κάνει με τον κυβισμό, το κόστος απόκτησης και φυσικά το κόστος χρήσης. Κινούμενο από τον οικονομικότατο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα της Honda, το CB500X διαφημίζει πρωτίστως τη χρηματική πλευρά του διότι πολύ απλά εδώ κρύβονται τα ατού του.

Κανείς δε θα πει πως θα διακριθεί σε ισχύ ή επειδή στρίβει καλύτερα στην κατηγορία. Δε θα διστάσει καθόλου ωστόσο να εξηγήσει πως με όπλο την ομοιογένειά του και το άριστο σύνολο, αυτό το CB με στάνταρ το ABS της Nissin στον εξοπλισμό του μπορεί να τα κάνει όλα καλά, να εξυπηρετήσει σε κάθε είδους δουλειά ή διασκέδαση αρκεί να έχει να αντιμετωπίσει κυρίως το ασφάλτινο.

Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει το CB500X αν και θα το κάνει φυσικά με μικρότερη μέση ταχύτητα από τις υπόλοιπες οχτώ. Το όνομα της Honda, όσον αφορά την αξιοπιστία και η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής περιλαμβάνονται στα θετικά της μοτοσικλέτας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4T, 2K, Y/Ψ, 8β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 471
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 47/8.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 4,4/7.000
Βάρος (κιλά): 195

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ