net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο αντικαταστάτης του δημοφιλούς Tiger 1050 (φωτό) φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα MCN.

Triumph: Τρία νέα μοντέλα στα σκαριά

Αν και στην EICMA παρουσίασε μόνο το ολοκαίνουριο Daytona 675, η Triumph φαίνεται να ετοιμάζει ολομέτωπη επίθεση έχοντας σχεδόν έτοιμο και το διάδοχο του δημοφιλούς Tiger 1050.

 
Τα τρία νέα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας δεν είναι μόνο φήμες αφού «πιάστηκαν» να πραγματοποιούν δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες από τους κατάσκοπους της βρετανικής εφημερίδας MCN.

Στις τρεις φωτογραφίες που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα φαίνεται καθαρά μία adventure μοτοσικλέτα καμουφλαρισμένη με την μορφή του υπάρχοντος Tiger 1050. Στη φωτογραφία όμως διακρίνεται ένα νέας σχεδίασης μονόμπρατσο ψαλίδι, νέοι τροχοί αλλά και ένα νέο ανεστραμμένο πιρούνι. Σύμφωνα με την MCN το νέο Tiger 1050 βρίσκεται κοντά στο τέλος των δοκιμων εξέλιξης και αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό μέσα στο 2013.

Εντυπωσιακό ανεστραμμένο πιρούνι φέρει και η μοτοσικλέτα που πιστεύεται ότι θα αποτελέσει το νέο café racer μοντέλο της Triumph. Το ανεστραμμένο μπροστινό ίσως τελικά να μην περάσει στην παραγωγή καθώς, σε συνδυασμό με τις ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνεις μοιάζει υπερβολικό σε χαρακτηριστικά για μια μοτοσικλέτα που θα βασίζεται ουσιαστικά στο Bonneville. Δεν παύει, ωστόσο, να του προσδίδει χαρακτήρα κάτι που είναι και το ζητούμενο για αυτή την κατηγορία. Τέλος, το πίσω μέρος φαίνεται καθαρά πως είναι «μισοτελειωμένο» καθώς από το υποπλαίσιο λείπουν τα πλαστικά (κοκοβιός) που θα δώσουν στη μοτοσικλέτα την αυθεντική café racer αισθητική.

Η τρίτη μοτοσικλέτα αναμένεται να αποτελέσει και το ανανεωμένο μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Thunderbird ή απλά θα συμπληρώσει την γκάμα. Το συγκεκριμένο μοντέλο φαίνεται να έχει ανανεωθεί στον αισθητικό τομέα, ενώ φέρει παράλληλα νέο πιρούνι αλλά και τροχούς.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ