net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πάνω στις Βέσπες τους οι Στέργιος Γκόγκος και του Θάνος Κυργιαννής θα επιχειρήσουν να γυρίσουν όλο τον κόσμο, από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Τρεις Ελληνες για το γύρο του κόσμου με Vespa!

Ναι, καλά διαβάσατε! Εν μέσω κρίσης τρεις τρελοί και παλαβοί βεσπάκιδες και λάτρεις της περιπέτειας, πήραν την απόφαση να κάνουν το γύρο του κόσμου καβάλα στις τρεις καλές τους!

 

Ο ερχόμενος Απρίλης λοιπόν, θεωρήθηκε από την παρέα του Στέργιου Γκόγκου και του Θάνου Κυργιαννή, η ιδανικότερη εποχή για το ξεκίνημα αυτού του εγχειρήματος. Πρώτος προορισμός η Αφρική με στόχο το Cape Town και το Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας. Εάν οι συνθήκες τους το επιτρέψουν (πολιτικές αναταραχές, εμφύλιοι κτλ) οι τρεις βεσποεξερευνητές θέλουν να περάσουν οδικώς όλες τις χώρες, χωρίς να μεταφέρουν τις μοτοσικλέτες τους πουθενά αεροπορικώς, ακτοπλοϊκώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο! 

Από τη Νότιο Αφρική θα κατευθυνθούν βορειοανατολικά προς τα βάθη της Ασίας. Το μόνο σημείο που ίσως τελικά να χρειαστούν πλοίο ή αεροπλάνο, θα είναι ο Βερίγγειος πορθμός, μιας και στις Vespa δεν έχουν βάλει ακόμη…προπέλες!

Από το βορειότερο άκρο της Αμερικής πλέον, την Αλάσκα και διασχίζοντας τον Καναδά, τις ΗΠΑ, το Μεξικό…και…και…και…αρκετές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μετά, θα φτάσουν στον τελικό τους προορισμό, την Tierra del Fuego ή αλλιώς την Γη του Πυρός!!!

Τα χιλιόμετρα, που φυσικά κατά προσέγγιση, θα διανύσουν, θα είναι περίπου ή ακόμα και θα ξεπεράσουν τις 150.000χλμ. ενώ υπολογίζουν πως θα περιπλανώνται στους δρόμους της Γης για τρία χρόνια, αφήνοντας πίσω όλα όσα έκαναν μέχρι σήμερα!

Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το τολμηρό εγχείρημα αλλά και να στηρίξετε την προσπάθεια του Στέργιου και του Θάνου δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους, να διαβάσετε την ιστορία τους και να επιβιβαστείτε κι εσείς στις Vespa που θα σας ταξιδέψουν μακριά από τις στενοχώριες της καθημερινότητας, εκεί που μόνο η φαντασία μπορεί να φτάσει!


 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ