net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η επετειακή έκδοση για τα 1.000.000 GSX-R αφορά μόνο το superbike με τις αλλαγές να έχουν περιοριστεί στον αισθητικό τομέα.

Η μικρή πλακέτα πάνω στην πλάκα του τιμονιου φέρει αύξοντα αριθμό για να τονίσει την περιορισμένη παραγωγή του μοντέλου.

To προσωπικό του εργοστασίου Toyokawa όπου κατασεκυάζονται τα GSX-R.

Εορταστική έκδοση Suzuki GSX-R 1000

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο (!) GSX-R έχουν πωληθεί από την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου μέχρι σήμερα και η Suzuki δημιούργησε μία έκδοση του GSX-R 1000 για να γιορτάσει ακριβώς αυτό.

 
Με την παρουσίαση του πρώτου GSX-R 750 το 1985  η Suzuki άφησε τον κόσμο των δύο τροχών άναυδο. Χάρη στο ιδιαίτερα χαμηλό βάρος αλλά και τις επιδόσεις του που πλησίαζαν αυτές των αγωνιστικών μοτοσικλετών περισσότερο από κάθε άλλη πρόταση το πρώτο εκείνο GSX-R άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην ιστορία της μοτοσικλέτας και κατάφερε να επαναπροσδιορίσει μία ολόκληρη κατηγορία. Αυτό το GSX-R αλλά και τα μετέπειτα μοντέλα που πλαισίωσαν τη σειρά σημείωσαν μία εξαιρετική εμπορική πορεία με αποτέλεσμα 27 μετά να περάσει από τις γραμμές παραγωγής της Suzuki το 1.000.000στό GSX-R.

Για να το γιορτάσει αυτό η ιαπωνική εταιρία δημιούργησε μία ειδική έκδοση του GSX-R 1000h η οποία, σε σχέση με το απλό μοντέλο, φέρει μόνο χρωματικές αλλαγές.

Διαφορετικά είναι τα γραφικά στα πλαστικά του φέρινγκ, της ουράς, αλλά και του ρεζερβουάρ, οι τροχοί είναι βαμμένοι λευκοί και φέρουν μπλε λωρίδες με γραφικά, στην πλάκα του τιμονιού υπάρχει αριθμημένη πλακέτα, οι αεραγωγοί στο ρύγχος είναι κόκκινοι, τα καλάμια του USD πιρουνιού λευκά και οι μονομπλόκ τετραπίστονες δαγκάνες της brembo είναι μαύρες με χρυσά γράμματα. Τέλος μαζί με το επετειακό GSX-R ο ιδιοκτήτης θα παραλαμβάνει και ένα ανάλογα σχεδιασμένο μπρελόκ ενώ και το κλειδί φέρει επετειακά γραφικά.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ