net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Και επίσημα το νέο Ζ800 από την Kawasaki. Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του θα ανακοινωθούν στη διεθνή έκθεση Intermot.

Και επίσημα το νέο Kawasaki Ζ800

Με ένα λιτό δελτίο Τύπου και μία μόνο φωτογραφία η Kawasaki παρουσίασε και επίσημα το Z800, τη νέα της μοτοσικλέτα που θέλει να διεκδικήσει το θρόνο στα μεσαία streetfighter.

 

O διάδοχος του δημοφιλούς Z750 είναι και επίσημα γεγονός. Ωστόσο, η Kawasaki θέλει να μας κρατήσει σε εγρήγορση και έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μία επίσημη φωτογραφία. Το ίδιο έκανε και με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία θα κοινοποιηθούν στη διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας, Intermot, στην Κολωνία στις 2 Οκτωβρίο.

Τα μόνα πράγματα που αρκέστηκε να ανακοινώσει η ιαπωνική εταιρία είναι πως με το Ζ800 θέλει να διατηρήσει την κυρίαρχη θέση που έχει στην κατηγορία, όσον αφορά στις πωλήσεις και πως οι αναβαθμίσεις που υπέστη το διάδοχο μοντέλο το κάνουν ακόμη πιο φιλικό προς τον αναβάτη. Ο τελευταίος έχει επίσης στη διάθεσή του μία μεγάλη σειρά από αξεσουάρ που μπορούν να εξατομικεύσουν το νέο streetfighter ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Τέλος, η Kawasaki κάνει λόγο και για τον αναβαθμισμένο τετρακύλινδρο κινητήρα, ο ακριβής κυβισμός του οποίου ανέρχεται στα 806 κ.εκ. και έχει ενισχυθεί σημαντικά στους τομείς της ροπής και της ιπποδύναμης, σύμφωνα με την ίδια. Περισσότερες φωτογραφίες του Z800 μπορείτε να δείτε εδώ




 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ