net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο Vision έχουν ενσωματωθεί όλες εκείνες οι αρετές που βλέπουμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της Honda.

Αν και ψηλή, η σέλα του Lifan E-Space θα βολέψει και τους μικρόσωμους αναβάτες.

Το νέο Piaggio Typhoon υιοθετεί σύγχρονη και νεανική αισθητική, διατηρεί, όμως, και τα κλασικά στοιχεία του παρελθόντος.

Το Suzuki Sixteen αποτελεί ένα ακόμη scooter που βασίζεται κυρίως στις μικρές του διαστάσεις.

Scooter μεταξύ 110-160 κ.εκ.

Τα scooter αποτελούν μια από τις πιο πρακτικές λύσεις στον κόσμο των δύο τροχών. Σας παρουσιάζουμε 12 επιλογές έως τα 160 κ.εκ. με στόχο την οικονομία και το χαμηλό κόστος.

 
Τα κίνητρα για την αγορά scooter είναι πολλά. Η αυτόματη μετάδοση, τα συνήθως υψηλά επίπεδα άνεσης και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι σίγουρα τα βασικότερα. Και, ανάλογα με την κατηγορία που θα επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής, το κατάλληλο scooter μπορεί να τον μεταφέρει με ευκολία είτε στο κέντρο της πόλης, είτε σε περιαστικές διαδρομές ή ακόμα και σε ταξίδι. Επίσης, πολλά scooter είναι ιδιαίτερα οικονομικά, ενώ, τα τελευταία χρόνια, οι πολλές τεχνολογικές εξελίξεις που εφαρμόσθηκαν στην κατηγορία τους μας επέτρεψαν να δούμε scooter με ABS, Idle Stop, επιλογή χαρτογράφησης, ακόμη και traction control!

Δεν είναι, λοιπόν, άξιον απορίας το πως, τα scooter κατάφεραν πριν λίγα χρόνια να ρίξουν από το θρόνο των ταξινομήσεων τα πανίσχυρα παπιά και να αναδειχθούν ως η δημοφιλέστερη κατηγορία δικύκλων στη χώρα μας.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ