net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα μοντέλα της WK κατασκευάζονται στην Ταιβάν και τελευταία προσθήκη σε αυτά αποτελεί το 650 Sport.

Νέο WK 650 Sport

H WK είναι μία νέα εταιρία που δραστηριοποιείται στην αγορά του Ην. Βασιλείου. Στην έκθεση μοτοσικλέτας στο Birmingham παρουσίασαν τη νέα τους μοτοσικλέτα 650 Sport.

 
Λίγα πράγματα είναι γνωστά για την εν λόγω βρετανική εταιρία η οποία ξεκίνησε την πορεία της ως κατασκευαστής πριν από περίπου δύο χρόνια παρουσιάζοντας πολύ φθηνές μοτοσικλέτες και scooter μικρού κυβισμού και αποκλειστικά για τη βρετανική αγορά. Τα μοντέλα της κατασκευάζονται στην Ταιβάν και τελευταία προσθήκη σε αυτά αποτελεί το 650 Sport, η μεγαλύτερη δηλαδή μοτοσικλέτα της εταιρίας μέχρι στιγμής.
Το μοντέλο κινείται από έναν δικύλινδρο, υγρόψυκτο και 8βάλβιδο κινητήρα με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, ο οποίος από ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε από τη φωτογραφία και τους λαιμούς της εξάτμισης είναι εν σειρά.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα τεχνικά στοιχεία για το 650 Sport το οποίο έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση του Birmingham ως μοντέλο προπαραγωγής.
Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε το street μοντέλο της WK και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα δείξει και το κοινό της έκθεσης.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ