net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κλειστά από τις 6 του μήνα έως τις 25 θα παραμείνουν τα Τέμπη, ενώ οι οδηγοί θα ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές.

Κλειστά τα Τέμπη, ενισχύει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Από τις 6 το πρωί της Δευτέρας τα Τέμπη δεν θα είναι προσπελάσιμα, έως τις 8 το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, λόγω εργασιών συντήρησης.

 
Για δύο ολόκληρες εβδομάδες, από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 25 του μήνα, η Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών θα είναι κλειστή, λόγω εργασιών καθαρισμού και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Εναλλακτικά οι οδηγοί θα ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους. Τα φορτηγά και λεωφορεία θα εκτρέπονται στον κόμβο Κλειδίου Ημαθίας ενώ τα ΙΧ και τα μικρά φορτηγά θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης, προς Άγιο Δημήτριο. Τα ΙΧ και τα μικρά φορτηγά που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από τον κόμβο Πλατυκάμπου ενώ τα φορτηγά και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον κόμβο της Νίκαιας.

Επίσης, την ενίσχυση με επιπλέον θέσεις, των αμαξοστοιχιών που κινούνται στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα και μεταξύ των ενδιάμεσων σταθμών αποφάσισε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη διευκόλυνση των επιβατών.

Πιο συγκεκριμένα:
- Όλες οι αμαξοστοιχίες που κινούνται μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης και αντίστροφα κάθε Παρασκευή και Κυριακή θα κυκλοφορούν με αυξημένο αριθμό θέσεων.
- Κάθε Παρασκευή και Κυριακή αυξάνονται τα δρομολόγια των ηλεκτροκίνητων τρένων που κυκλοφορούν μεταξύ Θεσσαλονίκης - Λάρισας και αντίστροφα.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ