net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο design, και γενναιόδωρες διαστάσεις για δύο άτομα, που όμως δεν μεταφράζονται σε έξτρα κιλά. Αντίθετα, το Yamaha είναι ευκολοδήγητο για όλους.

Σβέλτο, ευέλικτο, και με δυνατό κινητήρα, το Yamaha Xenter έρχεται φορτσάτο να ανταγωνιστεί τους καλύτερους στην κατηγορία των scooter με μεγάλους τροχούς.

Οι λόφοι της Φλωρεντίας προσφέρουν οδόστρωμα που ποικίλει από εξαιρετικό, έως και γλιστερό αλά… ελληνικά. Το Xenter τα πήγε πολύ καλά σε όλες τις συνθήκες.

Αποστολή: Yamaha Xenter 150

Η Yamaha παρουσίασε, το νέο της scooter, Xenter. Ταξιδεύουμε στη Φλωρεντία για να διαπιστώσουμε τις αρετές της όμορφης, ποιοτικής, και με μονό αμορτισέρ πίσω, κατασκευής.

 
Tο βράδυ πριν οδηγήσουμε το Xenter, οι άνθρωποι της Yamaha μας παρουσίασαν στατικά το νέο τους scooter. Εκεί έγινε λεπτομερής ανάλυση των προσδοκιών του αγοραστικού κοινού, για τα scooters μεγάλων τροχών 16 ιντσών. Σύμφωνα με την έρευνα της Yamaha, οι οπαδοί της πιο δημοφιλούς κατηγορίας scooter, απαιτούν μοντέλα sport αλλά και πρακτικά για την πόλη, τόσο για ένα, όσο και για δύο άτομα. Ταυτόχρονα, πρέπει να διαθέτουν ψηλή τελική, ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν και στον αυτοκινητόδρομο. Θέλουν να είναι εύχρηστα, ευέλικτα και ελαφριά για τους ελιγμούς στο παρκάρισμα, αλλά και να στήνονται εύκολα στο διπλό σταντ. Ταυτόχρονα, χρειάζονται μια επίπεδη ποδιά για να μεταφέρουν ογκώδη αντικείμενα και ψώνια. Ιδού λοιπόν, το νέο Xenter 150, που επιδιώκει να καλύψει όλες τις προαναφερθείσες ανάγκες των σύγχρονων αστικών μετακινήσεων σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ