net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Triumph Speed Triple R είναι κατά 1,7 κιλά ελαφρύτερη από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Μετά από τις βελτιώσεις στην ανάρτηση, η οδική συμπεριφορά αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερη.

Νέο Triumph Speed Triple R

Την έκδοση R του Speed Triple παρουσίασε η Triumph. H μοτοσικλέτα έχει εξοπλιστεί με κορυφαία περιφερειακά που μειώνουν το βάρος και βελτιώνουν τη συμπεριφορά της.

 
Αναλυτικότερα, οι άνθρωποι της Triumph συνεργάστηκαν στενά με την Ohlins και εξέλιξαν μία έκδοση του ανεστραμμένου πιρουνιού NIX30, με διάμετρο καλαμιών στα 43 χλστ., ειδικά για το βρετανικό street fighter. Το ίδιο ισχύει και για την πίσω ανάρτηση όπου τοποθετήθηκε το TTX36 που επίσης προέρχεται από τους Σουηδούς.
Παράλληλα οι άνθρωποι της Triumph προχώρησαν σε μία μείωση του αναρτώμενου βάρους κατά 1,7 ολόκληρα κιλά, με την τοποθέτηση σφυρήλατων τροχών αλουμινίου της PVM. Τέλος τα φρένα της έκδοσης R χρησιμοποιούν ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες μονομπλόκ δαγκάνες της Brembo.

Οι δαγκάνες τις ιταλικής εταιρίας σε συνδυασμό με το μειωμένο βάρος των τροχών προσφέρουν μία αύξηση της τάξης του 5% στην συνολική απόδοση των φρένων, σύμφωνα με την Triumph.
Συνολικά βελτιωμένη αναμένεται η ήδη πολύ καλή συμπεριφορά της μοτοσικλέτας, ειδικά με την τοποθέτηση των Ohlins, θα πούμε εμείς. Αλλαγές στα χαρακτηριστικά ή την απόδοση του 3κύλινδρου κινητήρα των 1050 κ.εκ. και 132 ίππων δεν ανακοινώθηκαν.
Η μοτοσικλέτα θα διατίθεται σε δύο χρώματα λευκό (crystal white) και μαύρο (phantom black) με το υποπλαίσιο βαμμένο στο κόκκινο χρώμα.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ