net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο νέο απόκτημα της Ducati είναι ότι πιο ισχυρό έχει κατασκευαστεί στις έως τώρα σε δικύλινδρο κινητήρα.

Ο Superquadro θα εφοδιάζεται με αρκετές νέες τεχνολογίες που εκτός των άλλων, θα διαθέτει και ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων με μονόδρομο συμπλέκτη.

Nέος κινητήρας Ducati Superquadro

Ο νέος δικύλινδρος κινητήρας -και ισχυρότερος- της Ducati δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους, γιατί έχει σχεδιαστεί από την αρχή και θα αποδίδει 195 ίππους.

 
Ο νέος δικύλινδρος κινητήρας της Ducati θα αποδίδει 195 ίππους στις 10.750 σ.α.λ. Οι αριθμοί αυτοί καθιστούν την Ducati ένα δυνατό ανταγωνιστή σε σχέση με τις υπόλοιπες μοτοσικλετιστικές εταιρείες, αφού το νέο τους απόκτημα είναι ότι πιο ισχυρό έχει κατασκευαστεί έως τώρα σε δικύλινδρο κινητήρα.

Ο Superquadro έχει αρκετές διαφορετικές χαρτογραφήσεις και θα προσφέρει στον αναβάτη την κατάλληλη οδική συμπεριφορά του ανάλογα με τις ανάγκες του. Η Ducati «απαιτεί» την ρύθμιση των βαλβίδων του συγκεκριμένου κινητήρα στα περίπου 24.000 χιλιόμετρα, δηλαδή είναι αρκετά πιο αναβαθμισμένος σε σχέση με τον προηγούμενο κινητήρα που ήθελε μόλις 10.000 χιλιόμετρα.

Η Ducati επίσης αναφέρει πως ο κινητήρας έχει «ελαφρύνει», αλλά είναι ακόμα άγνωστο το πόσο. Επίσης, η ιταλική φίρμα είπε ότι ο Superquadro θα βοηθήσει την 1199 Panigale να γίνει η καλύτερη μοτοσικλέτα της παραγωγής, λόγω της εξαιρετικής αναλογίας βάρους/ισχύος που θα διαθέτει. Τέλος, θα εφοδιάζεται με αρκετές νέες τεχνολογίες που εκτός των άλλων, θα διαθέτει και ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων με μονόδρομο συμπλέκτη

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ