net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Vespa GTS 300 Supersport

Η νέα έκδοση της GTS 300 Super αποκτά και το «Sport» στο όνομά της, καθώς τα «ρούχα» της είναι πολύ πιο αθλητικά από αυτά της απλής έκδοσης. Η GTS 300 Supersport προχωρά ένα βήμα πιο πέρα από το φόρο τιμής σε προηγούμενες sport Vespa του παρελθόντος και παίζει σε ένα νέο, αισθητικά, γήπεδο!

 
Στο σημείο αυτό οφείλω να θυμίσω ότι η GTS 300 Super αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή παρουσίας της, φόρο τιμής σε προηγούμενα sport μοντέλα, όπως, μεταξύ άλλων, στην GS του 1955, την 180 SS του 1964, την 200 Rally του 1972 και την Τ5 «Pole Position» του 1985. Εκτός από τον πιο «αθλητικό» χαρακτήρα σε σχέση με άλλα μοντέλα της παρούσας γκάμας της ιταλικής εταιρείας (χαρακτήρας που οφείλεται, εκτός της εμφάνισης, στις λίγο πιο σφιχτές αναρτήσεις, την ελαφριά αίσθηση και το ροπάτο κινητήρα των 278 κ.εκ.), η GTS διαθέτει αισθητικά στοιχεία που παραπέμπουν σε μοντέλα του παρελθόντος. Η νέα έκδοση διατηρεί τα στοιχεία αυτά, αλλά προχωρά κι ένα βήμα παραπέρα. Ενισχύει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος, ενώ παράλληλα υιοθετεί και κάποιες πιο σύγχρονες πινελιές. Χάρη στο νέο (και πραγματικά εντυπωσιακό) ανθρακί χρώμα της, αλλά και κάποιες λεπτομέρειες στο σχεδιασμό της, η νέα GTS 300 Supersport ξεχωρίζει από την προηγούμενη έκδοση και χαρίζει μια πιο sport διάθεση στον αναβάτη της.

Περισσότερα για τη Vespa GTS 300 Supersport μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο25 του Moto Τρίτη, που θα κυκλοφορήσει στις 07/12/2010.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ