net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Test: Peugeot Satelis 250 Safety Pack

To Satelis 250 Safety Pack είναι από τα μοντέλα εκείνα που βάζουν πάνω απ’ όλα την ασφάλεια: του αναβάτη, αλλά και τη δική τους. Το όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης φανερώνει ότι διαθέτει αρκετό εξοπλισμό που φροντίζει για τον τομέα αυτό, πέρα από την απαραίτητη πρακτικότητα στην καθημερινή μετακίνηση.

 
Η έκδοση Safety Pack υφίσταται στα περισσότερα από τα μοντέλα των σειρών Satelis και Geopolis. Ωστόσο, το Satelis 250 είναι η πρώτη μας επαφή με τον ασφαλέστερο αυτό κόσμο της γαλλικής εταιρίας. Διαθέτει ABS, σύστημα υποβοήθησης των φρένων, αλλά και ενσωματωμένη αλυσίδα με κλειδαριά της Abus, για μέγιστη ασφάλεια, όταν βρίσκεται παρκαρισμένο.

Τα φρένα του Satelis 250 είναι εξοπλισμένα με σύστημα ABS, αλλά και PBS, το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα υποβοήθησης φρένων που κάνει αισθητή την παρουσία του σε κάθε φρενάρισμα του μεγαλόσωμου scooter. Επιπλέον, για τους αναβάτες αυτούς που δεν απολαμβάνουν την πολυτέλεια ενός κλειστού γκαράζ, η Peugeot συνεργάστηκε με την Abus και εξόπλισε το Satelis Safety Pack με μια αλυσίδα η οποία κλειδώνει πάνω στο scooter και το καθιστά πιο ασφαλές, όταν βρίσκεται μόνο του.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με ένα από τα ασφαλέστερα scooter της αγοράς, αλλά και την οδική του συμπεριφορά, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι την κυκλοφορία του τεύχους 10 του Moto Τρίτη.

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ