net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουμε το Daelim Roadwin 125R

Μια sport μοτοσικλέτα δεν χρειάζεται να είναι ακραία, απρόσιτη και ακριβή. Μπορεί να είναι φιλική, οικονομική και ικανή να χρησιμοποιηθεί και για πρακτικούς λόγους. Επίσης, όπως στην περίπτωση του Roadwin 125R, μπορεί να αποτελέσει το πρώτο και συνάμα ασφαλές βήμα στον κόσμο της μοτοσικλέτας.

 
To Roadwin 125R, αποτελεί την ντυμένη με full fairing έκδοση του «γυμνού» Roadwin, που είχαμε δοκιμάσει πριν από μερικούς μήνες. Με σχεδίαση και γραμμές που πείθουν για το «sport» της κατασκευής, αλλά και με διαστάσεις που θυμίζουν μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσικλέτα, το Roadwin 125R κερδίζει επάξια το δικαίωμα του να αποκαλείται μηχανή και όχι «μηχανάκι».

Απευθύνεται σε νέους (και σε όσους αισθάνονται έτσι) μοτοσικλετιστές που θέλουν το πρώτο τους δίκυκλο να μην αποτελεί απλώς ένα αδιάφορο μεταφορικό μέσο εκμάθησης, αλλά μια μοτοσικλέτα ικανή να τους διδάξει τις βασικές αρχές οδήγησης με ασφάλεια και σιγουριά.
Περισσότερα για το Daelim Roadwin 125R, μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Νο2 του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί στις 20 Ιανουαρίου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ