LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

KMD K-007 Dodge Tomahawk

Πίσω στο 2005 η Dodge πούλησε –όσο και να ακούγατε περίεργο-10 από αυτές τις μοτοσυκλέτες με την ονομασία Tomahawk.Με κινητήρα από την Viper 8.3-λίτρων και μόνο 500hp V10, η Tomahawk μπορεί ,τουλάχιστον θεωρητικά,να κάνει τα 0-100 σε 1.75 δεύτερα,και να έχει τελική τα 560χ.α.ω(!).

 
Αν και η τιμή της αγγίζει τα 550.000 δολάρια είναι θαύμα πως πούλησε ακόμα και 10 τέτοιες η αμερικάνικη εταιρεία. Πάντως αν τόσο θέλετε μια τέτοια αλλά δεν σας περισσεύουν 500.000ευρω-έκτος και αν σας περισσεύουν τότε έχουμε και άλλες ιδέες να σας προτείνουμε- υπάρχει εναλλακτική λύση!

Στην Κίνα λοιπόν κατασκευάσθηκε το KMD K-007 που έχει έναν κινητήρα 150 κυβικών με 8 ίππους,μονοκυλιδρο και μετάδοση από σκούτερ πιο πιθανό είναι να μην έχει τελική παραπάνω από τα 75χ.α.ω, αλλά αν το μόνο που θέλετε είναι να σας κοιτάνε όλοι.....αλλά όλοι τριγύρω σας και να κάνετε...ας πούμε εντύπωση-που θα κάνετε οδηγώντας κάτι τέτοιο- τότε με 1.400$ είναι όλο δικό σας.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ