net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποστολή στην Βαρκελώνη: Ducati Monster 696

Το πρώτο μοντέλο της οικογένειας των Μonster που υπόκειται σε μία ριζική ανανέωση μετά από 16 χρόνια, είναι το νέο 696. Αποστολή του, ο επαναπροσδιορισμός της θέσης των ‘‘τεράτων’’ στη σημερινή αγορά και η συνέχιση της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας των προγονών του.

 
Το 1992 παρουσιάστηκε το Μ900 στην έκθεση της Κολωνίας, η πρώτη μιας σειράς μοτοσικλετών που έμελλε να αποτελέσουν τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής εμπορική επιτυχία για την ιταλική εταιρία.
Περίοπτη θέση ανάμεσα στην πληθώρα των εκδόσεων των Monster που παρουσιάστηκαν σε αυτό το διάστημα των 16 χρόνων, κατέχει ο «βενιαμίν» των 600 κ.εκ. (και μετέπειτα 620 και 695).

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά όμως, η ανάγκη ανανέωσης της «τερατοοικογένειας» ήταν πλέον επιτακτική και το «μικρό» μοντέλο ήταν αυτό που επιλέχθηκε ώστε να αποτελέσει αφετηρία για κάτι τέτοιο. Με 696 κ.εκ., νέο πλαίσιο και ψαλίδι και πολλά καινούργια στιλιστικά στοιχεία, το Monster 696 παρουσιάστηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, επιφορτισμένο με την δύσκολη αποστολή να συνεχίσει την μακρόχρονη και επιτυχημένη παράδοση των προγόνων του.

Πόσο «τέρας» είναι τελικά το νέο Monster; Είναι άξιος διάδοχος της βαριάς κληρονομιάς; Διατηρεί τα χαρακτηριστικά τα οποία έκαναν ιδιαίτερα αγαπητά τα προηγούμενα μοντέλα;

Οι απαντήσεις στο τεύχος νο9 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, όπου μπορείτε να διαβάσετε σε μία αναλυτική παρουσίαση τις πρώτες οδηγικές (και όχι μόνο) εντυπώσεις από το νέο Monster 696.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ