net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

30 χρόνια Piaggio Vespa PX125

Τριάντα χρόνια πέρασαν από τότε που έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Vespa PX, η οποία έγινε σήμα κατατεθέν του ιταλικού σχεδιασμού. Πολύ λίγα κλασικά μοντέλα έχουν καταφέρει αυτό που έχει καταφέρει η Vespa. Φέτος έρχεται ένα ανανεωμένο PX κρατώντας τα κλασικά χαρακτηριστικά του.

 
Τα τελευταία 30 χρόνια η Vespa PX έχει παραχθεί σε παραπάνω από 40 εκδόσεις, με κινητήρες των 80, 100, 125, 150 και 200 κυβικών εκατοστών. Πάνω από ένα εκατομμύριο μονάδες έχουν κατασκευαστεί και πωληθεί ανά τον κόσμο.

Η PX είναι η πιο επιτυχημένη οικογένεια στην ιστορία της πιο διάσημης φίρμας scooter στον κόσμο. Το 2007 θα είναι η χρονιά που θα λάβει τέλος η παραγωγή της Vespa PX. Για τον εορτασμό, λοιπόν, αυτού του γεγονότος η Vespa παρουσιάζει μια πραγματικά ξεχωριστή ή μάλλον μοναδική έκδοση η οποία διακρίνεται σαν P125X 30 anni και η οποία θα παραχθεί σε μόλις 1000 αριθμημένα κομμάτια.

H Vespa P125X 30 anni θα διατίθεται αποκλειστικά σε κλασικό λευκό χρώμα και θα διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός μονοκύλινδρου, δίχρονου κινητήρα 125 κυβικών εκατοστών. Θα υπάρχει ρεζέρβα τροχού στον στάνταρ εξοπλισμό ενώ επιστρέφει το κλασικό λογότυπο “P125X”.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καινούργιο δίτροχό τους με το kit που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυθεντικότητα στο θρυλικό αυτό μοντέλο.

· Χρωμιωμένη σωληνωτή μεταλλική σχάρα αποσκευών
· Χρωμιωμένες ζάντες
· Vintage ελαστικά με λευκό χρώμα στο πλάι
· Αντιανεμική ζελατίνα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Κινητήρας – Μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, δίχρονος, Euro 2
Χωρητικότητα – 123 κ. εκ.
Ισχύς – 7,6 ίπποί/ 6.250 σ.α.λ.
Φρένα (Ε, Π) – Δ200χιλ / ταμπούρο 150χιλ
Τροχοί (E,Π) – 3.50” – 10”
Μέγιστη ταχύτητα – 87 χλμ/ώρα
Ανάφλεξη – Ηλεκτρονική CDI
Εκκίνηση – Μίζα, μανιβέλα
Ρεζερβουάρ – 8 λίτρα
Βάρος – 106 κιλά

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ