net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Yamaha Crypton-X 135

Το Crypton X είναι το δυνατότερο της κατηγορίας του, με το μεγαλύτερο νεύρο κατά τη κίνηση, γεγονός που οφείλεται στα 10 παραπάνω κ. εκ. και την κοντή κλιμάκωση των ταχυτήτων. Επιπλέον έχει τον πιο sport χαρακτήρα, χάρη στην εμφάνιση και τις ρυθμίσεις που ζήτησε η Μοτοδυναμική!

 
Η ανταπόκριση του Crypton είναι άμεση. Κινείται γρήγορα και ευέλικτα ανάμεσα στις ορδές των αυτοκινήτων και φτάνει εκεί που το χρειάζονται έγκαιρα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι ξεχωριστές ιδιότητές του αποτελούν το βασικό του όπλο απέναντι στους εχθρούς της πόλης και το βοηθούν να φέρει εις πέρας την αποστολή που θα του αναθέσει ο αναβάτης του.

Πρόκειται για ένα δυνατό παπί με μοναδική αισθητική που δεν άφησε τις προδιαγραφές Euro 3 να επηρεάσουν τις επιδόσεις του. Το νέο παπί της Yamaha διαθέτει μεγαλύτερο κινητήρα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αν εξαιρέσουμε το Kymco Straight 150. Σε σύγκριση, πάντως, με τα άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα, τα ψεκαστά παπιά της Honda και της Suzuki, το Crypton είναι μεγαλύτερο κατά 10 κυβικά εκατοστά, καθώς και αρκετά δυνατότερο.
Επιπλέον, κατέχει τον τίτλο του πραγματικά sport παπιού, καθώς η εμφάνιση και το στήσιμό του έχουν ξεκάθαρο sport προσανατολισμό…

Μάθετε περισσότερα για το νέο και δυναμικό Crypton-X της Yamaha στο τεύχος (19/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ