net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πέντε scooter «σαν στο σπίτι σας»

Σας παρουσιάζουμε πέντε από τα πιο άνετα 250άρια scooter που έχουμε οδηγήσει. Αφού πέρασαν από χίλια μύρια κύματα, εξελίχθηκαν, βελτιώθηκαν και επιτέλους μεταλλάχθηκαν από μεγάλες πολυθρόνες, κάποτε, με μέτρια οδική συμπεριφορά, σε οχήματα όμορφα, ασφαλή, με πολλές δυνατότητες.

 
Ξεχωρίσαμε 5 από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε. Πέντε scooter που έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο την άνεση, αλλά πέρα απ’ αυτό και τις επιδόσεις και την οδική συμπεριφορά, αλλά και τους αποθηκευτικούς χώρους. Το καθένα κερδίζει και σε ένα διαφορετικό τομέα, όλα τους έχουν να επιδειχτούν και για κάτι διαφορετικό. Το νέο Χ8 της Piaggio είναι το νεότερο της παρέας και το περιμέναμε με αγωνία να μεγαλώσει και αυτό στα 250κ.εκ.
Το X-Max 250 της Yamaha μας έχει αποδείξει την αξία του. Τεράστιοι χώροι και άνετη συμβίωση, ενώ για το Atlantic 250 της Aprilia, δε χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Μια φοβερή συνταγή εκτελεσμένη άψογα από τα χέρια ανθρώπων που όταν έχουν κέφι κάνουν θαύματα. Το Xciting 250 της Kymco είναι το μόνο που βασίζεται σε μεγαλύτερο μοντέλο. Είναι χτισμένο στα σκαριά του 500. Έχει το πιο ξεχωριστό look και την πιο φρέσκια εμφάνιση.
Σε μερικούς από εσάς ίσως το GTS 250 της SYM να είναι ακόμα άγνωστο, μπορεί όμως να είναι και αυτό που ζητούσατε. Γνωρίστε τα από κοντά στις σελίδες του περιοδικού (12/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί .

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ