5 «χιλιάρες» streetfighter για την απόλυτη απόλαυση

5 «χιλιάρες» streetfighter για την απόλυτη απόλαυση

Ένας κυβισμός συνυφασμένος διαχρονικά με τις απόλυτες μοτοσυκλέτες. 5 διαφορετικά μοντέλα που θα χαρίσουν νέο νόημα στις μετακινήσεις αναψυχής σου, χωρίς να ξεφεύγουν σε τιμή, εξοπλισμό και ιπποδύναμη.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Ο κόσμος όλος 1000 κυβικά: Μια φράση που δεν βγήκε τυχαία

Οι μοτοσυκλέτες των 1.000 κυβικών, από την στιγμή που έγιναν ευρύτερα διαθέσιμες στο κοινό, συγκλόνισαν τους μοτοσυκλετιστές με την κτηνώδη δύναμη τους και τις ικανότητες τους στο δρόμο. Τόσο μάλιστα, ώστε απέκτησαν την δική τους διάσταση στην μοτοκουλτούρα: Οι λεγόμενες «χιλιάρες».

Σήμερα, ακόμα και αυτό το σύνορο έχει ξεπεραστεί, χάρη στην τρομακτική εξέλιξη πρακτικά σε όλα τα επίπεδα των μοτοσυκλετών. Οι ισχυρότερες μοτοσυκλέτες ξεπερνούν αρκετά τα 1000 κυβικά και τα άλογα έχουν περάσει στον ουρανό των… 200+, ενώ τα ηλεκτρονικά τιθασεύουν ακόμα και τις πιο άγριες από αυτές. Όμως, ο κυβισμός του λίτρου παραμένει ως σημείο αναφοράς, ενώ οι μοτοσυκλέτες που μπορείς πλέον να αποκτήσεις σε αυτά τα κυβικά είναι αξιόλογες και δεν ξεφεύγουν πολύ σε τιμή, αλλά και δύναμη. Ας δούμε λοιπόν 5 μοτοσυκλέτες με κυβισμό μέχρι 1.000 κυβικά, στην κατηγορία των streetfighters.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »