net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα δίκυκλα που ακολουθούν φροντίσαμε να έχουν όλα τα προτερήματα για να γίνουν ιδανικοί εκπαιδευτές.

Modenas GT 135

Δίκυκλα χαμηλά και φιλικά

Στο άρθρο που ακολουθεί, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά ιδανικά δίκυκλα για να κάνετε τα πρώτα σας ασφαλή βήματα, στον κόσμο των δύο τροχών. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε την αρχή, αλλά πάσχετε από… υψοφοβία (όσον αφορά στο ύψος της σέλας), έχουμε τα ιδανικά αντίδοτα για εσάς.

 

Κακά τα ψέματα, οι έμπειροι αναβάτες σπάνια κοιτάζουν το ύψος σέλας, μιας και η εμπειρία συνήθως εξισορροπεί, ή ακόμα και ακυρώνει το χαμηλό ύψος του αναβάτη. Ένας άπειρος αναβάτης όμως, θέλει όλες τις δυνατές βοήθειες, ώστε να αισθανθεί εμπιστοσύνη στον εαυτό του, και να κάνει καλό δίκυκλο ποδαρικό. Το Moto-Τρίτη πήρε τη μεζούρα, και βγήκε παγανιά στην αγορά. Στόχος μας ήταν να σας παρουσιάσουμε τα δίκυκλα που διαθέτουν ως μέγιστο προσόν τους μια χαμηλή σέλα, αλλά ταυτόχρονα να είναι και ιδανικά για μια πρώτη επαφή με το χώρο, επαφή που δεν θα εξελιχθεί σε… τραυματική εμπειρία. Τα δίκυκλα που ακολουθούν φροντίσαμε να έχουν όλα τα προτερήματα για να γίνουν ιδανικοί εκπαιδευτές. 

Μαζί με το χαμηλό ύψος σέλας, θέλαμε να είναι και ελαφριά, να μη διαθέτουν μεγάλο κυβισμό ή εξωφρενική ιπποδύναμη, να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά, και να έχουν χαμηλή τιμή απόκτησης. Αν τώρα αφήσαμε να… παρεισφρήσουν στο άρθρο μερικά πιο βαριά ή πιο ακριβά δίκυκλα, αυτό έγινε λόγω της φιλικότητας τους, σε πείσμα των κιλών ή της τιμής τους. Μαζί με την παρουσίαση των δικύκλων-εκπαιδευτών, σας παραθέτουμε και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους, πάντα σε σχέση με τους αναβάτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία οδήγησης.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ