Ολοκληρωμένη σειρά Barracuda για το νέο TMAX 560

Κάνε το TMAX 560 σου να ξεχωρίζει με τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ της Barracuda. Δες όλα εδώ.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Αν ψάχνεις υψηλής ποιότητας αξεσουάρ με μοναδικό φινίρισμα που θα απογειώσουν την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα προϊόντα της Barracuda. Το όνομα σίγουρα θα σου είναι γνωστό, καθώς τα προϊόντα της κοσμούν μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα στο στόχαστρο της εταιρείας μπήκε και το TMAX 560. To δημοφιλές mega scooter της Yamaha είναι εντυπωσιακό από μόνο του, αλλά τα αξεσουάρ της Barracuda θα απογειώσουν την εμφάνισή του και θα μπορέσεις να του δώσεις την προσωπική σου πινελιά.

Για το συγκεκριμένο μοντέλο η Barracuda διαθέτει βάση πινακίδας, φιμέ ζελατίνα, ρυθμιζόμενες μανέτες αλουμινίου, ειδικούς καθρέπτες, τάπες καθρεπτών και αντάπτορες, ενώ μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια γκάμα universal αξεσουάρ, στα οποία περιλαμβάνονται grips, αντίβαρα, LED φλας, βάσεις κινητού τηλεφώνου, ταινίες τροχών και πολλά ακόμα υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Όλα τα αξεσουάρ της Barracuda για το TMAX 560 είναι διαθέσιμα στο Moto Discovery και μπορείτε να τα δείτε με ένα κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αχαρνών 350, 111 45, Αθήνα
Τηλ: 210 2028898
Email: info@moto-discovery.com
www.barracudamoto.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Διαβάστε ακόμα: