Skafidas Racing Workshop: Πιστοποιημένος επισκευαστής κορυφαίων οίκων αναρτήσεων

Skafidas Racing Workshop: Πιστοποιημένος επισκευαστής κορυφαίων οίκων αναρτήσεων

Αν θέλεις να κάνεις στοχευμένες βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα σου, η σωστή επέμβαση στις αναρτήσεις είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις.

Στη Skafidas Racing Workshop γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία των αναρτήσεων στη σωστή συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και αν θέλεις να μεταμορφώσεις τον χαρακτήρα της και να ανακαλύψεις τις πραγματικές δυνατότητές της, η βελτίωση της ανάρτησης είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις. Αυτό όμως απαιτεί εξειδικευμένους μηχανικούς με βαθιά γνώση του αντικειμένου και τεχνογνωσία που πηγάζει από τους αγώνες και την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Αυτό ακριβώς προσφέρει η ομάδα της Skafidas Racing Workshop χρησιμοποιώντας προϊόντα κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως Ohlins, Andreani, K-Tech, WP, Mupo, Nitron, YSS, Showa και KYB, διασφαλίζοντας έτσι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας βελτίωση.
 



Πρόκειται για κατασκευαστές άμεσα συνδεδεμένους με τους αγώνες, οπότε τα προϊόντα τους έχουν δοκιμαστεί σε πολύ σκληρές συνθήκες και έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους. Φυσικά, η Skafidas Racing Workshop αναλαμβάνει τη ρύθμιση των αναρτήσεων σύμφωνα με τις προτιμήσεις και η χρήση που κάνεις, ενώ πραγματοποιεί και την επισκευή ή τη συντήρισή τους, καθώς είναι πιστοποιημένος επισκευαστής Ohlins, Andreani, K-Tech, WP, Nitron, και KYB. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Νίκαια θα βρεις ακόμη αναλώσιμα όπως τσιμούχες, ξύστρες, κουζινέτα κ.λ.π της Ιαπωνικής ΝΟΚ για όλα τα μοντέλα της αγοράς, λιπαντικά αναρτήσεων της Denicol και set επισκευής K-Tech.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πέτρου Ράλλη 120, Νίκαια
Τηλ.: 211 0171856
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »