Moto Service Καραγεώργος: Αξιόπιστο service για τη Honda σου

Moto Service Καραγεώργος: Αξιόπιστο service για τη Honda σου

Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τη μοτοσυκλέτα σου, δες γιατί πρέπει να κάνεις μια επίσκεψη στη Moto Service Καραγεώργος.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας από το 2000 και ανήκει στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών Honda. Απαρτίζεται από ανθρώπους που έκαναν την αγάπη τους για τη μοτοσυκλέτα επάγγελμα και μέσα από σεμινάρια και συνεχή ενημέρωση συμβαδίζουν με όλες τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου. Πρόκειται για ανθρώπους με βαθιά γνώση του αντικειμένου που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν και να λύσουν κάθε απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζεις σχετικά με τη μοτοσυκλέτα σου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Moto Service Καραγεώργος είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda που σημαίνει τεχνικοί με άριστη γνώση του αντικειμένου τους, καταρτισμένοι, πιστοποιημένοι και ελεγχόμενοι από την ίδια την Honda, που ορίζει τα ποιοτικά στάνταρ των εργασιών συντήρησης. Η υψηλή τεχνολογία πλέον κοσμεί ακόμη και το μικρότερο scooter της Honda και γνωρίζουν πολύ καλά κάθε ηλεκτρονικό και μηχανικό σύστημα, ενώ χρησιμοποιούν διαγνωστικά μηχανήματα και κατάλληλα εργαλεία που μόνο εντός του εταιρικού της δικτύου μπορεί κανείς να εξασφαλίσει. Σε κάθε εργασία επισκευής ή συντήρησης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα, σχεδιασμένα και εξελιγμένα από τους κορυφαίους Ιάπωνες μηχανικούς, τα οποία διασφαλίζουν τη μακροζωία και την καλή λειτουργία της μοτοσυκλέτας σου.

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις τη Honda σου για πολλά χρόνια, είναι να τη διατηρείς σε άριστη κατάσταση και αυτό ακριβώς προσφέρει η Moto Service Καραγεώργος.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γ. Παπανδρέου 97 & Αργους 2, Μεταμόρφωση

Τηλ.: 210-2836677

motokarageorgos.gr


Διαβάστε ακόμα: