BEL-RAY

    Η Bel-Ray, η εταιρεία συνώνυμο των κορυφαίων λιπαντικών παγκοσμίως στους κλάδους των μοτοσικλετών, της ναυσιπλοΐας αλλά και της βιομηχανίας. Τα κατασκευασμένα αποκλειστικά στις ΗΠΑ λιπαντικά της Bel-Ray ελαχιστοποιούν τη φθορά του κινητήρα, προστατεύουν από συσσωρευμένα κατάλοιπα, καθαρίζουν, λιπαίνουν και ψύχουν τον κινητήρα της μοτοσικλέτας, χαρίζοντας έτσι μέγιστες επιδόσεις και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής! Η Bel-Ray ανήκει στον όμιλο της Calumet, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες επεξεργασίας ορυκτού πετρελαίου στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα εισάγονται σε αποκλειστικότητα από τη Motoway – Καμπράνης ΑΕ.

    Ας δούμε μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Bel-Ray.

    Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend 4T



    Το EXP Synthetic Ester Blend 4T είναι ένα εξαιρετικό ημισυνθετικό λιπαντικό, ιδανικό για κάθε τετράχρονο κινητήρα. Προσφέρει εκπληκτική προστασία κατά της φθοράς, είναι κατάλληλο για αερόψυκτους ή υδρόψυκτους κινητήρες μοτοσυκλετών με ή χωρίς υγρό συμπλέκτη και πληροί τις προδιαγραφές API SN και JASO MA2. Η χρήση του μειώνει τη φθορά του κυλίνδρου, εμποδίζει τη συσσώρευση καταλοίπων και λάσπης, κάνει πιο ομαλή την αλλαγή ταχυτήτων, ενώ λόγω της μείωσης των τριβών μεγιστοποιείται η δύναμη του κινητήρα.

     

    Bel-Ray Thumper 4T Synthetic Ester Blend

    Λάδι κινητήρα μοτοσυκλέτας με συνθετικούς εστέρες κατάλληλο για 4χρονους κινητήρες, αερόψυκτους ή υδρόψυκτους με υγρό συμπλέκτη. Φτιαγμένο ώστε να λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες παρέχοντας κορυφαία απόδοση και διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του για μεγάλο διάστημα. Είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες προσφέροντας μέγιστη προστασία ακόμα και σε συνθήκες αγώνα.


     

    Bel-Ray EXL Mineral Oil

    Το EXL είναι ένα υψηλής ποιότητα ορυκτέλαιο για 4χρονους κινητήρες που έχει πιστοποιηθεί κατά API SN και JASO MA2. Είναι κατάλληλο για αερόψυκτους ή υδρόψυκτους κινητήρες με υγρό συμπλέκτη. Προσφέρει εξαιρετική προστασία υπερκαλύπτοντας τις προδιαγραφές των κατασκευαστών και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής που κάνει αραιές τις αλλαγές λαδιών. Προστατεύει αποτελεσματικά το κιβώτιο ταχυτήτων και τον συμπλέκτη.


     

    Bel-Ray - Blue Tac - Λιπαντικό Αλυσίδας

    Το Bel-Ray Blue Tac Chain Lube είναι ένα πρωτοποριακό λιπαντικό αλυσίδας για όλα τα δρόμου, εκτός δρόμου ή και αγωνιστικά μοντέλα μοτοσυκλετών. Είναι κατάλληλο και για αλυσίδες τύπου O, X και Z ring. Το φιλμ του λιπαντικού Blue Tac δεν διασπάται ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες.


     

    Bel-Ray - SUPERCLEAN – Λιπαντικό & Καθαριστικό Αλυσίδας

    Είναι ισχυρό, κολλώδες, υδροαπωθητικό και με υψηλή διεισδυτικότητα λιπαντικό, το Bel-Ray Super Clean Chain Lube, έχοντας λάβει τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως, εγγυάται αξεπέραστη προστασία της αλυσίδας και των γραναζιών της μοτοσικλέτας σας. Διατηρεί λίπανση μακράς διάρκειας που προστατεύει από τη φθορά και τη διάβρωση, επεκτείνοντας έτσι στο μέγιστο τη διάρκεια ζωής αλυσίδας και γραναζιών. Η εφαρμογή του δημιουργεί μια ειδική εξωτερική προστατευτική επίστρωση του απωθεί τη λάσπη, τα νερά, την άμμο ή την σκόνη. Κατάλληλο για όλες τις αλυσίδες τύπου «Ο» «Χ» και «Ζ» και αλυσίδες off-road.
     

    Για περισσότερες πληροφορίες:

    Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη

    Τηλ.: 2310 515557, 2310 517815

    www.motoway.gr

     


     


     


     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)