Parsotakis Racing Garage: Το Αιγάλεω έχει τον ειδικό του

Διαβάστηκε από 20162 αναγνώστες

Για αξιόπιστο service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών ένα όνομα χρειάζεται να θυμάσαι, Parsotakis Racing Garage.

Στο άρτια εξοπλισμένο συνεργείο ο μηχανικός και ιδιοκτήτης της εταιρίας, Γιώργος Παρσωτάκης μαζί με την ομάδα του θα φροντίσει τη μοτοσυκλέτα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω της εμπλοκής του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών ως μηχανικός πολλών αναβατών, εγγυάται το αποτέλεσμα.

Η Parsotakis Racing Garage αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή της μοτοσυκλέτας. Επίσης, στο κατάστημα της εταιρείας στο Αιγάλεω θα βρείτε γνήσια και after market ανταλλακτικά, αλλά και ελαστικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Ένα μεγάλο κομμάτι των εργασιών της Parsotakis Racing Garage αφορά την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Μπορούν να προτείνουν δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις και αξίζει να τους εμπιστευτείς αν θέλεις να δεις τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιερά Οδός 301, Αιγάλεω, 12244
Τηλ: 210 240 1777
[email protected]
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 19:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός