Noulas: Τα πάντα για Yamaha και τους 2 τροχούς

Διαβάστηκε από 5234 αναγνώστες

Η Yamaha Νούλας στα Τρίκαλα είναι ο απόλυτος προορισμός όχι μόνο για κατόχους Yamaha, αλλά για κάθε λάτρη της μοτοσυκλέτας.

Στην κάθετη μονάδα Yamaha Νούλας θα βρείτε διαθέσιμη όλη τη γκάμα από μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά της Ιαπωνικής εταιρείας. Το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να απαντήσει σε κάθε σας απορία σχετικά με τα μοντέλα και να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη αγορά με σεβασμό στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, ενώ τα προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα χρηματοδότησης, σας φέρνουν πιο κοντά στην αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα. Αν είστε ήδη κάτοχος Yamaha, μπορείτε να εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς για τη συντήρηση ή την επισκευή του δίτροχού σας, όσο πολύπλοκη κι αν είναι.

Επίσης, στο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επώνυμα είδη ένδυσης αναβάτη κορυφαίων εταιρειών του χώρου, όπως Alpinestars, Shark, Richa και άλλες, που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό αναβάτη. Η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στο επίκεντρο της Noulas Moto, οπότε δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ελαστικά, τα αξεσουάρ και τα είδη βελτίωσης που φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων ονομάτων του χώρου, όπως Akrapovic, Ohlins και Termignoni. Και μην ξεχνάτε ότι η Noulas Moto έχει τη δυνατότητα να στείλει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραγγείλετε τα ανταλλακτικά ή αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη που επιθυμείτε και θα έρθουν άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της χώρας κι αν βρίσκεστε.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Noulas Moto στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι και να επωφελείστε από μοναδικές προσφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ελ. Βενιζέλου 15, Τρίκαλα
Τηλ.: 24310 29204

http://www.noulasmoto.gr/
Email: [email protected]
Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός