Νέα κάθετη μονάδα Kymco στα Νότια Προάστια

Διαβάστηκε από 4157 αναγνώστες

Η Χαλκιάς ΑΕΒΕ επεκτείνει τις δραστηριότητές της και εγκαινιάζει τη νέα κάθετη μονάδα Kymco στα Νότια Προάστια.

Το όνομα Γιάννης Χαλκιάς δεν είναι άγνωστο στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, καθώς εδώ και 40 χρόνια παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη γρήγορα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία διαθέτει ήδη κάθετη μονάδα Honda και πλέον διαθέτει νέες, ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αργυρούπολη που φιλοξενούν την κάθετη μονάδα της Kymco. Εκεί θα βρείτε όλα τα μοντέλα της εταιρείας, αλλά και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Το νέο κατάστημα είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα και ειδικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για άμεση αναγνώριση και επίλυση προβλημάτων. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό είναι πάντα στο πλευρό σας, παρέχοντας σωστή και αποτελεσματική συντήρηση ή επισκευή του δικύκλου σας, με σεβασμό στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Οι τεχνικοί ενημερώνονται συνεχώς συνεχών για τις νέες τεχνολογίες και τα τελευταία μοντέλα στο εκπαιδευτικό κέντρο 90 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει η εταιρεία, το οποίο λειτουργεί με βάση τις διεθνής προδιαγραφές που έχουν θεσπίσει η Honda και η Kymco. Αυτό εγγυάται ότι όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον μηχανολογικό τομέα βρίσκονται στη διάθεση του προσωπικού προκειμένου να αντιμετωπίζεται άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάθετη μονάδα Honda
Λ. Αλίμου 81, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210 9945773
 
Κάθετη μονάδα Kymco
Αεροπορίας 1, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210 9946823

www.chalkias.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός