Νέα έδρα για την MRC K. Μάντης

Διαβάστηκε από 3896 αναγνώστες

Ένας καινούργιος άρτια εξοπλισμένος χώρος φιλοξενεί πλέον την MRC K. Μάντης. Διαβάστε περισσότερα.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναβατών και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών η MRC K. Μάντης μετακόμισε σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα. Το σημείο που επιλέχθηκε δεν είναι βέβαια τυχαίο, αφού πρόκειται για την οδό Μιχαλακοπούλου στην οποία χτυπά η καρδιά της μοτοσυκλέτας εδώ και πολλά χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Μάντης βρίσκεται στον χώρο της συντήρησης μοτοσυκλέτας από το 1993, ενώ από το 2009 είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και κέντρο ανταλλακτικών της SYM. Ένα από τα πιο δυνατά όμως στοιχεία της MRC K. Μάντης είναι η απόλυτη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες της Suzuki και είναι το μοναδικό κατάστημα που προετοιμάζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής εταιρείας. Μάλιστα έχει υποστηρίξει πολλούς Έλληνες αναβάτες σε αγώνες ελληνικών, αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων και κυπέλων, χαρίζοντάς τους σημαντικές διακρίσεις και τίτλους.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, οι υλικές υποδομές και η εμπλοκή σε αγώνες εγγυώνται την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις χαμηλότερες τιμές. Οι μηχανικοί της MRC K. Μάντης παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια, ώστε να είναι ενημερωμένοι για όλες τις καινούργιες τεχνολογίες και να μπορούν να δώσουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.  Μπορείτε κι εσείς σας να βιώσετε την εμπειρία της συνεργασίας με έναν εξαιρετικό μηχανικό και την ομάδα του, κάνοντας μια επίσκεψη στο νέο, άρτια εξοπλισμένο κατάστημα.

Αν είστε σε φάση αναζήτησης νέας μοτοσυκλέτας, στην MRC Κ. Μάντης θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών Suzuki, Honda και Yamaha, ενώ παρέχεται εξειδικευμένο service για μοτοσυκλέτες και scooter Yamaha, Kawasaki, Ηonda και Τriumph. Τέλος, η βελτίωση είναι ένας ακόμα τομέας στον οποίο εξειδικεύονται οι τεχνικοί της εταιρείας και μάλιστα τα αποτελέσματα οποιασδήποτε επέμβασης πιστοποιούνται με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας δυναμόμετρου της FUCHS, το οποίο μετράει με ακρίβεια ιπποδύναμη και ροπή στον τροχό χωρίς να μπορεί να δεχτεί «παρεμβάσεις».

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μιχαλακοπούλου 169, 11527, Αθήνα
Τηλ.: 210 7487092
www.mrckmantis.gr 
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα: 09:00 – 17:00
Τετάρτη: 09:00 – 18:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο κλειστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός