Moto Care: 40 χρόνια δίπλα στον μοτοσυκλετιστή

Διαβάστηκε από 2508 αναγνώστες

Η πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων της Moto Care είναι ο λόγος που πρέπει να την εμπιστευθείτε, όταν έρθει η ώρα του service.

Από το 1979, η Moto Care βρίσκεται στο πλευρό των μοτοσυκλετιστών παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής όλων των τύπων μοτοσυκλετών και scooter. Η παρουσία της στο χώρο εδώ και σχεδόν 40 χρόνια δεν είναι τυχαία, αφού έχει αποδείξει έμπρακτα την αξία της και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναβατών. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Moto Care ενημερώνονται και εκπαιδεύονται συνεχώς πάνω στις νέες τεχνολογίες και μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής ή συντήρησης ανεξάρτητα από τον τύπο της μοτοσυκλέτας ή του scooter.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στα δυο καταστήματα τις εταιρείας όχι μόνο για το service, αλλά και για τη βελτίωση ή τη μετατροπή της μοτοσυκλέτας σας. Το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσει τις απορίες σας και να σας προτείνει τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Επίσης, η Moto Care αναλαμβάνει την προετοιμασία του δίκυκλου για έλεγχο ΚΤΕΟ, ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων και χάσετε χρόνο και χρήματα. Τέλος, στα άρτια εξοπλισμένα καταστήματα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια, after market, αλλά και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, λιπαντικά και ελαστικά, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.



Υπηρεσίες:
  • Service
  • Βελτιώσεις
  • Μετατροπές
  • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
  • Ανταλλακτικά
  • Λιπαντικά
  • Ελαστικά
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρικό κατάστημα
Αριστοφώντος 22 – 24, Αθήνα, Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 210-3462222
 
Υποκατάστημα
Ηρακλειδών 71, Αθήνα, Κάτω Πετράλωνα   
Τηλ.: 210-3425685

[email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός