Μέσα στα paddock της Suzuki

Διαβάστηκε από 3354 αναγνώστες

Ο Κώστας Μάντης βρέθηκε στο Misano για τον αγώνα MotoGP και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από αυτό το μοναδικό ταξίδι.

Το να παρακολουθήσεις από κοντά έναν αγώνα MotoGP είναι σίγουρα εμπειρία ζωής, πόσο μάλλον αν είσαι από τους λίγους τυχερούς που το εισιτήριο  δίνει πρόσβαση στα paddock μιας ομάδας. Ο 13ος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP έγινε στο Misano της Ιταλίας στις 9 Σεπτεμβρίου και ο Κώστας Μάντης, ως γνήσιος μοτοσυκλετιστής, ταξίδεψε με μοτοσυκλέτα μέχρι εκεί μαζί με τον γιό του, Φίλιππο, για να τον παρακολουθήσουν από κοντά, ή για να είμαστε πιο ακριβείς από πολύ κοντά καθώς είχε πρόσβαση στα paddock της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki. Το ταξίδι έγινε με ένα άρτια εξοπλισμένο V-STROM 1000 L7 το οποίο είχε προετοιμαστεί κατάλληλα από το απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της MRC Κ. Μάντης, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις γνώσεις και την εμπειρία των μηχανικών και φυσικά την αξιοπιστία των μοτοσυκλετών της Suzuki.   


Davide Brivio: SUZUKI TEAM MANAGER απλός, φιλικός σε τόσο υψηλή θέση και ταυτόχρονα ταπεινός.

Αυτό του επέτρεψε να δει από κοντά τη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούν οι Andrea Iannone και Alex Rins, να δει πώς λειτουργεί μια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος μοτοσυκλετών σε συνθήκες αγώνα και να συνομιλήσει με οδηγούς και τεχνικούς της Suzuki Ecstar, πολλούς από τους οποίους γνώριζε από πριν. Ο Κος Μάντης, μας έκανε την τιμή να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από αυτή τη μοναδική εμπειρία και να μοιραστεί μαζί μας τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που τράβηξε. Το συγκριμένο ταξίδι είχε βέβαια και επαγγελματικά οφέλη, καθώς παρακολουθώντας και συζητώντας επί 3 ημέρες με τους μηχανικούς μιας ομάδας κορυφαίου επιπέδου απέκτησε τεράστια τεχνογνωσία και γνώσεις που είναι αδύνατον να βρεθούν σε Ελληνικό έδαφος.



Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη επαφή του Κώστα Μάντη με τους αγώνες καθώς έχει υποστηρίξει, σαν αρχιμηχανικός της SUZUKI ΕΛΛΑΣ, πολλούς Έλληνες αναβάτες σε αγώνες εγχώριων, αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων και κυπέλων, χαρίζοντάς τους σημαντικές διακρίσεις και τίτλους, ενώ προετοιμάζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της εταιρείας. Η MRC Κ. Μάντης λειτουργεί σαν απόλυτα εξειδικευμένο συνεργείο και κέντρο ανταλλακτικών της Suzuki διαθέτοντας μεγάλο στοκ από ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από την πολύχρονη ενασχόληση με τους αγώνες εγγυάται την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής υψηλής ποιότητας.


Μια σπουδαία συνάντηση με τον κορυφαίο Ράντυ Μάμολα

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς πάνω στις νέες τεχνολογίες και έχει την υποστήριξη του κεντρικού portal της SUZUKI Europe. Αυτό τους δίνει άμεση πρόσβαση σε όλα τα manuals των μοτοσυκλετών της Ιαπωνικής εταιρείας και σε συνδυασμό με το ολοκαίνουργιο διαγνωστικό μηχάνημα της Suzuki για τα μοντέλα 2017 και μετά, είναι σε θέση να δίνουν λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά.



Η MRC Κ. Μάντης αναλαμβάνει τη βελτίωση της μοτοσυκλέτας σας και μάλιστα με αποδείξεις καθώς το δυναμόμετρο τελευταίας τεχνολογίας της FUCHS είναι ο τελικός κριτής των εργασιών, αφού μετράει με ακρίβεια ιπποδύναμη και ροπή στον τροχό χωρίς να μπορεί να δεχτεί «παρεμβάσεις». Επίσης, διαθέτει καυσαναλυτή που δίνει στοιχεία για την καύση και την κατάσταση του κινητήρα και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που θα ήταν αδύνατο να διαγνωστούν στον δρόμο.  
 


Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Μεσογείων 44 – 46 Αμπελόκηποι, TK 11527
Τηλ & Fax: 210 7487092
www.mrckmantis.gr     
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 – 17:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο κλειστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός