Η συντήρηση της αγαπημένης σου Yamaha δεν χωράει συμβιβασμούς!

Διαβάστηκε από 6345 αναγνώστες

Για να διασφαλίσεις την επένδυσή σου χρειάζεσαι την γνώση και την εμπειρία εξειδικευμένων τεχνικών που χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά.

Η ομάδα της Paddock Γκουζιβελάκης στελεχώνεται από επιλεγμένους γνώστες του αντικειμένου που μαζί με τον κ. Χρήστο Γκουζιβελάκη, θα σας κάνουν να αισθανθείτε  αμέσως σιγουριά για την επιλογή σας. Στο εξουσιοδοτημένο από τη Yamaha συνεργείο τους, θα βρείτε αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά και την υψηλότερη ποιότητα εργασιών συντήρησης και επισκευής της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας.

Αυτό που κάνει την Paddock να ξεχωρίζει από άλλα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, είναι το γεγονός ότι είναι το μοναδικό συνεργείο στην Ελλάδα που έχει δύο τεχνικούς με 2 silver αστέρια ο καθένας, από την Tεχνική Aκαδημία της Yamaha. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν ο εκάστοτε  τεχνικός έχει δουλέψει σε συμβεβλημένο συνεργείο Yamaha για τουλάχιστον τρία χρόνια, έχει παρακολουθήσει επιτυχώς μια σειρά από σεμινάρια και έχει κάνει την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση. Έτσι, κατέχει πλήρως τα γνωστικά πεδία των 2χρονων και 4χρονων κινητήρων, των τμημάτων του πλαισίου και των ηλεκτρικών εξαρτημάτων και να είναι σε θέση να διαγνώσει σωστά σύνθετες βλάβες. Είναι, λοιπόν, κατανοητό το πόση αφοσίωση και προσπάθεια απαιτεί να καταβάλει το προσωπικό, προκειμένου να εκπαιδευτεί και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το  όφελος  για τον πελάτη που θα επιλέξει την PADDOCK ΓΚΟΥΖΙΒΕΛΑΚΗΣ, είναι ότι διασφαλίζει άμεση και επιτυχημένη διάγνωση που οδηγεί σε χαμηλή χρονοχρέωση και κορυφαία επίπεδα συντήρησης, δίκαιη και αξιοκρατική αντιμετώπιση σε θέματα εγγύησης και φυσικά, ευγένεια και κατανόηση από όλο το προσωπικό της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Έκθεση & συνεργείο: 
Λ. Αθηνών 181, Χαϊδάρι 12461
Τηλ.: 2105818899
e-mail: [email protected]
www.paddock.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός