Για ανταλλακτικά πας MotoTech

Διαβάστηκε από 4185 αναγνώστες

Αν ψάχνεις ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές, μη χάνεις χρόνο. Πήγαινε MotoTech.

Με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των αναβατών, η MotoTech δημιούργησε ένα νέο κατάστημα στο Αιγάλεω αποκλειστικά για διάθεση γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Εκεί θα βρείτε άμεσα διαθέσιμο ένα τεράστιο στοκ από γνήσια ανταλλακτικά Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Honda, SYM και Piaggio, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα αναζωογονήσουν τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σας.



Στη MotoTech δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της συντήρησης μοτοσυκλετών βρίσκεται στην υπηρεσία του πελάτη. Το εξειδικευμένο προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς μέσα από σεμινάρια πάνω στις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό και διαγνωστικά μηχανήματα με πλήρως ενημερωμένο λογισμικό, ώστε να μπορούν να αναλάβουν την επισκευή οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας και scooter των εταιρειών Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Honda, SYM και Piaggio. Για κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά και επώνυμα αναλώσιμα, τα οποία είναι και τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την καλή λειτουργία και τη μακροζωία του δικύκλου.



Για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα η MotoTech αναλαμβάνει την επισκευή της μοτοσυκλέτας σας σε περίπτωση ατυχήματος σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Επίσης, στο κατάστημα εκτός από γνήσια, αλλά και after market ανταλλακτικά, θα βρείτε αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, ελαστικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών και είδη ένδυσης αναβάτη σε πολύ προσιτές τιμές. Τέλος, η MotoTech δραστηριοποιείται και στις πωλήσεις και ανταλλαγές μοτοσυκλετών και scooter, οπότε αν είστε σε φάση αναζήτησης νέου δικύκλου, μπορείτε να κάνετε την πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ευαγγελιστρίας 6 & Ιερά Οδός 308, Αιγάλεω
Τ.Κ. 122 43
Τηλ: 210 5903331 – 210 5903302
Email: [email protected]
www.mototechkampezas.gr
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 19:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός