Petronas: Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μοτοσυκλέτας

Διαβάστηκε από 19340 αναγνώστες

Δες εδώ όλη την καινούργια σειρά προϊόντων για τη συντήρηση και την περιποίηση της μοτοσυκλέτας σου με την εγγύηση της κορυφαίας Petronas.

Η τεχνολογία και η εμπειρία που έχει αποκτήσει η Petronas μέσα από την παραγωγή λιπαντικών, ενισχυτικών, καθαριστικών και προϊόντων φροντίδας για το αυτοκίνητο, περνάει τώρα και στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Γνωρίστε την νέα σειρά περιποίησης Durance και ανανεώστε την εμφάνιση της καλής σας.
 
CHAIN GREASE SPRAY
Λιπαίνει και προστατεύει την αλυσίδα κίνησης

Με την ειδική σύνθεση που περιέχει PTFE, το προϊόν λιπαίνει πλήρως και με μεγάλη διάρκεια τις αλυσίδες μετάδοσης κίνησης. Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, διεισδύει βαθιά και δεν επηρεάζει τους ελαστικούς δακτυλίους (Ο-ring). Είναι κολλώδες και διατηρείται ιδανικά στην αλυσίδα τόσο για εντός όσο και για εκτός δρόμου οδήγηση.


CHAIN LUBRICANT
Λιπαίνει και προστατεύει αλυσίδες

Χάρη στην υψηλή ικανότητα διείσδυσής του, αυτό το λιπαντικό για αγωνιστικού τύπου αλυσίδες καταπολεμάει τη διάβρωση μέσω της χημικής δράσης του και αντιστέκεται στη φυγόκεντρο δύναμη και στη διασπορά που προκαλείται από το νερό, αφήνοντας ένα στρώμα προστασίας έναντι των καταλοίπων. Είναι κολλώδες και διατηρείται ιδανικά στην αλυσίδα τόσο για εντός όσο και για εκτός δρόμου οδήγηση.


CHAIN CLEANER
Καθαριστικό και απολιπαντικό

Εξαιρετικά αποτελεσματικό απορρυπαντικό για αλυσίδες και μέταλλα μοτοσικλετών. Βαθύς καθαρισμός και απολίπανση, με ταχεία εξάτμιση. ∆εν βλάπτει τις τσιμούχες.


BIKE DEGREASER
Ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών της μοτοσικλέτας

Αυτή η ειδική φόρμουλα με μεγάλη δύναμη καθαρισμού εγγυάται εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην απομάκρυνση λαδιού, γράσου, λεκέδων και βρωμιάς που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, όπως λάσπη, βενζίνη και υπολείμματα εξάτμισης. ∆εν βλάπτει κανένα υλικό και είναι ασφαλές για χρήση σε κράματα αλουμινίου.


CHROME POLISH
Καθαρίζει και γυαλίζει όλες τις επιφάνειες χρωμίου.

Ειδικό προϊόν για την αφαίρεση της οξείδωσης και των εξογκωμάτων σε όλες τις επιφάνειες χρωμίου ή άβαφες μεταλλικές επιφάνειες. Επαναφέρει τη λάμψη σε χερούλια, τιμόνια, ζάντες και σε κάθε άλλο επιχρωμιωμένο ή μεταλλικό αντικείμενο.


INFLATE AND REPAIR
Φουσκώνει και επισκευάζει όλους τους τύπους ελαστικών.

Σφραγίζει οπές και ταυτόχρονα φουσκώνει το ελαστικό.


HELMET PURIFIER
Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές στο εσωτερικό του κράνους.

Αυτό το προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για την απολύμανση της επένδυσης του κράνους. Διαπερνά το υλικό γεμίσματος, το οποίο κάθε μέρα είναι σε επαφή με το λίπος και τον ιδρώτα από το δέρμα και τα μαλλιά και τα δραστικά συστατικά του καθαρίζουν βαθιά, αφήνοντας μια φρέσκια μυρωδιά καθαριότητας.


RAIN OFF VISIER
Αδιάβροχη επίστρωση ζελατίνας κράνους

Το rain off είναι μια ειδική φόρμουλα ιδανική για την ζελατίνα του κράνους και άλλα διάφανα πλαστικά μέρη. Εφαρμόστε το πριν την βροχή και αυτό δημιουργεί ένα φιλμ απώθησης του νερού που βοηθά τις σταγόνες της βροχής να απομακρυνθούν. Βελτιώνει την ορατότητα και ως εκ τούτου την ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.condellispaul.gr
www.petronas.com



 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός