Όλα τα ελαστικά στη Σταμπουλάκης Moto

Διαβάστηκε από 26685 αναγνώστες

Δες γιατί αξίζει να εμπιστευτείς τη Σταμπουλάκης Moto για οτιδήποτε αφορά τα ελαστικά του scooter ή της μοτοσυκλέτας σου.

Στη Σταμπουλάκης Moto θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ελαστικών μοτοσυκλέτας από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο όπως BRIDGESTONE, MICHELIN, DUNLOP, PIRELLI, METZELER στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης, υπάρχουν και ελαστικά για enduro κα motocross, για τους λάτρεις της εκτός δρόμου οδήγησης. Ακόμη, στη Σταμπουλάκης Moto θα βρείτε ακτίνες και στεφάνια τροχών για παπιά και μοτοσυκλέτες motocross και supermoto, ενώ η τοποθέτηση και η ακτινολόγηση γίνεται από έμπειρους τεχνικούς.



Εμπιστευτείτε το προσωπικό της Σταμπουλάκης Moto για κάθε εργασία που αφορά τα ελαστικά της μοτοσυκλέτας. Η εταιρεία ασχολείται πολλά χρόνια με το εμπόριο και την τοποθέτηση ελαστικών, τη ζυγοστάθμιση, την επισκευή ζαντών και την πώληση ανταλλακτικών, οπότε τη τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί είναι στη διάθεσή σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά για τη μοτοσυκλέτα σας σύμφωνα με τη χρήση και τις ανάγκες σας.



Να θυμίσουμε ότι η Σταμπουλάκης Moto αναλαμβάνει τη συντήρηση και την επισκευή μοτοσυκλετών και scooter δίνοντας πλήρη αναφορά για τις εργασίες που εκτελέστηκαν ενώ ο πελάτης παραλαμβάνει όλα τα παλιά ανταλλακτικά. Επίσης, στο κατάστημα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από γνήσια, αλλά και after market ανταλλακτικά και είδη βελτίωσης, που θα μεταμορφώσουν το δίτροχό σου.

Δες εδώ όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Σταμπουλάκης Moto. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λένορμαν και Παλαμηδίου 18, Αθήνα, 10441
Τηλ.: 2114021954
Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός