Moto Racer: Με επίκεντρο τον αναβάτη

Διαβάστηκε από 30872 αναγνώστες

Δες τώρα τι κάνει την Moto Racer να ξεχωρίζει στον τομέα των ελαστικών και πως θα επωφεληθείς όταν έρθει η ώρα της αλλαγής.

Τα ελαστικά είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ μοτοσυκλέτας και δρόμου. Δουλειά τους είναι να εκτελούν άμεσα τις εντολές του αναβάτη, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν στο οδόστρωμα. Η καλή τους κατάσταση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία τους και άρα την ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη. Όταν έρθει όμως η ώρα της αλλαγής, χρειάζεσαι τη γνώμη ενός ειδικού, προκειμένου να διαλέξεις το ιδανικό ελαστικό για τη μοτοσυκλέτα σου με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου.

Η Motoracer δημιουργήθηκε στις αρχές του 1998, από τους Δημήτρη και Αντώνη Κορδερά και καθιερώθηκε γρήγορα στην συνείδηση των πελατών της και στον χώρο της μοτοσυκλέτας γενικότερα. Εξειδικεύεται στα ελαστικά μοτοσυκλετών και στρατηγική επιλογή της είναι πάντα  η υψηλή διαθεσιμότητα ελαστικών των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως BRIDGESTONE, CONTINENTAL, DUNLOP, PIRELLI, MITAS, METZELER, MICHELIN, AVON και VEE RUBER. Η διάθεση πελατοκεντρικής εξυπηρέτησης είναι ο βασικός λόγος αυτής της επιλογή και κατά συνέπεια ο μηδενικός χρόνος αναμονής.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, καθώς με ένα κλικ στο www.motoracer.gr μπορείς μέσα από ένα εύκολο μενού να βρεις ελαστικά για τη μοτοσυκλέτα σου επιλέγοντας τον κατασκευαστή και τη διάσταση που θέλεις. Όλες οι κορυφαίες προτάσεις βρίσκονται στην οθόνη σου για να συγκρίνεις και να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα. Επίσης, μπορείς να επωφεληθείς από τις προσφορές που πάντα υπάρχουν και οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς. Τις καλύτερες τιμές της αγοράς θα τις βρεις μόνο στη Motoracer και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, ενώ για παραγγελίες άνω των 240 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Η Motoracer κάνει δώρο την τοποθέτηση των νέων ελαστικών στους αναγνώστες του Moto Τρίτη.

Υπηρεσίες:
  • Ελαστικά
  • Ακτινολόγηση
  • Επισκευές ζαντών
  • Ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση
  • Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας
  • Service
  • Μετατροπές Super Motard
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αγίας Γλυκερίας 21, Γαλάτσι
2102927718
[email protected]
www.motoracer.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο: 09:00 – 13:00
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός