Bridgestone Battlax Hypersport S22

Ο συμβιβασμός δεν περιλαμβάνεται (+ video)

Διαβάστηκε από 18943 αναγνώστες

Η Bridgestone ταράζει τα νερά της κατηγορίας με το ολοκαίνουργιο Battlax Hypersport S22. Δες εδώ όλες τις τεχνολογίες που θα σου επιτρέψουν να πας πιο γρήγορα και να διασκεδάσεις σε κάθε διαδρομή.

Σου αρέσει να οδηγείς σβέλτα και να απολαμβάνεις κάθε στριφτερή διαδρομή; Κάνεις συχνά trackdays, αλλά θέλεις να χρησιμοποιείς το ίδιο ελαστικό στο δρόμο χωρίς να ανησυχείς για την απόδοση στο βρεγμένο και τη διάρκεια ζωής; Τότε η Bridgestone έχει το ιδανικό ελαστικό για εσένα. Ονομάζεται Battlax Hypersport S22 και πρόκειται για τον διάδοχο του άκρως επιτυχημένου S21 το οποίο έκανε αναβάτες σε όλο τον κόσμο να παραμιλάνε με την εξαιρετική απόδοσή του.



Το Battlax Hypersport S22 έχει βελτιωμένη σχεδίαση με στόχο την αυξημένη ευελιξία και την καλύτερη απόδοση στο βρεγμένο. Ταυτόχρονα, η νέα σύσταση της γόμας με τα μικρότερα σωματίδια πυριτίου προσφέρει αυξημένη πρόσφυση στο στεγνό σε μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών. Το εμπρός ελαστικό διαθέτει 3 ζώνες διαφορετικής γόμας, ενώ το πίσω 5. Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι της Bridgestone έχουν πετύχει διάρκεια ζωής αντίστοιχη με το απερχόμενο S21, αλλά ακόμα καλύτερη απόδοση. Νέες τεχνολογίες όμως έχουν αναπτυχθεί και για τον έλεγχο της συμπεριφοράς του ελαστικού, ώστε να κατανοηθούν οι παράγοντες που την επηρεάζουν και έτσι να βελτιωθεί η απόκριση του ελαστικού.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.bridgestone.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός