Τα πάντα για Piaggio με ένα κλικ

Διαβάστηκε από 4723 αναγνώστες

Μέσα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ε. Ξανθούλης κ` Σια Ε.Ε. μπορείτε να προμηθευτείτε πιο εύκολα από ποτέ αξεσουάρ και ανταλλακτικά και κάθε μοντέλο του γκρουπ της Piaggio.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1967 από τον Κωνσταντίνο Ξανθούλη και συνεχίζει τη λειτουργία της έως σήμερα με την επωνυμία Ε. Ξανθούλης κ σια Ε.Ε. και διαχειριστή τον Ευάγγελο Ξανθούλη. Στόχος της είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συντήρησης κι επισκευής μοτοσυκλετών, δίτροχων και τρίτροχων scooter των PIAGGIO, VESPA, GILERA, DERBI, APRILIA και SCARABEO.



Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας η εταιρεία διαθέτει νέο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε ανταλλακτικά και αξεσουάρ από την άνεση του σπιτιού σας. Μέσα από το www.xanthoulis.com βρείτε εύκολα και γρήγορα το προϊόν που σας ενδιαφέρει με βάση τη μάρκα και το μοντέλο του scooter ή της μοτοσυκλέτας σας. Τα προϊόντα αποστέλλονται πανελλαδικά και οι αποστολές γίνονται αυθημερόν, ενώ για αγορές άνω των 70 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ε. Ξανθούλης κ σια Ε.Ε. για κάθε εργασία που χρειάζεται να γίνει άσχετα από το πόσο πολύπλοκη είναι αυτή. Προσφέρεται μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως, βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογείο, φανοποιεία, πλήρης διαγνωστικός έλεγχος, αλλά και αναπαλαιώσεις. Στη ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να δείτε αντιπροσωπευτικό  δείγμα της δουλειάς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βελισσαρίου 54, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310-812580 2310-812662
e-mail: [email protected]
Facebook Page
www.xanthoulis.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός