Στην υπηρεσία της διασκέδασης

Διαβάστηκε από 2486 αναγνώστες

Για τους λάτρεις της περιπέτειας σε δρόμο, βουνό και θάλασσα, η Λυρής Α.Ε. έχει τη λύση!

Η εταιρία Λυρής Α.Ε  ιδρύθηκε το 1991. Μέσω μίας επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της μοτοσυκλέτας, των ATV  αλλά και των Jet Ski, έθεσε τα θεμέλια της σημερινής της εξέλιξης αποτελώντας πολλές φορές πρωτοπόρο δύναμη στον χώρο. Η συνεπής παρουσία της εταιρίας στην αγορά, η τεχνογνωσία, η μοναδική εξυπηρέτηση, η ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων της και τέλος η τιμολογιακή της πολιτική, αποτελούν τα σημαντικότερα συστατικά επιτυχίας που την καθιέρωσαν σε ηγετική θέση στον κλάδο της.

Η γκάμα προϊόντων της εταιρείας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, αφού πέρα από τις μοτοσυκλέτες τις Yamaha, Kawasaki  και άλλων εταιρειών, περιλαμβάνει τα κορυφαία ΑΤV των CAN – AM, Kawasaki, Yamaha, αλλά και Jet Ski των See – Doo, Kawasaki και Yamaha. Το καλοκαίρι πλησιάζει και τίποτα δεν συγκρίνεται με την ελευθερία που σου παρέχει ένα Jet Ski. Μαζί του μπορείς να βιώσεις στο νερό την αίσθηση που σου δίνει μια μοτοσυκλέτα στον δρόμο, με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια όμως. Σε αυτό συμβάλει και ο ειδικός εξοπλισμός που θα βρείτε στην Λυρής Α.Ε., που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μια επίσκεψη στα καταστήματα τις εταιρείας είναι αρκετή για να δείτε από κοντά μεγάλη ποικιλία σε είδη ένδυσης αναβάτη, άγκυρες, αδιάβροχες θήκες, κουκούλες, τρέιλερ, καλύμματα σέλας και πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, lyris.gr, θα βρείτε τεράστια ποικιλία από καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες, ATV και Jet Ski, καθώς και πλήθος ανταλλακτικών και αξεσουάρ από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, αλλά και ελαστικά, μπαταρίες και λιπαντικά, για κάθε χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 168, Πάτρα 26442
(Μοτοσικλέτες-ATV-Αντ/κά-Ελαστικά)
Π.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών, Πάτρα 26442
(Jet Ski-Αντ/κά-Αξεσουάρ)
Τηλ.: 2610 450549-451102, 6944517716
www.lyris.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός