Σέρβις; Μόνο στη Μιχαηλίδης Moto

Διαβάστηκε από 3651 αναγνώστες

Αν θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι η μοτοσυκλέτα ή το scooter σου θα δεχθεί την καλύτερη δυνατή περιποίηση, εμπιστεύσου τη Μιχαηλίδης Moto!

Στη Μιχαηλίδης Moto γνωρίζουν ότι η σχέση του πελάτη με την εταιρεία δεν πρέπει να τελειώνει με την αγορά της μοτοσυκλέτας ή του scooter, γι`αυτό και από το 1969 έως σήμερα βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών. Η εταιρεία παρέχει πωλήσεις και εξουσιοδοτημένο service των εταιρειών Sym, Modenas και Daytona, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ διαθέτει και μεγάλο στόλο από ελεγμένες και εγγυημένες μεταχειρισμένες.



Εμπιστευτείτε το απόλυτα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό για κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής, όσο πολύπλοκη κι αν είναι αυτή. Το μεράκι και η αγάπη των μηχανικών για τη μοτοσυκλέτα συνδυάζεται με τον σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του με αποτέλεσμα τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αν λοιπόν θέλετε το καλύτερο, πρέπει και να απευθυνθείτε στους καλύτερους.



Ελάτε να δείτε από κοντά το Best Seller της SYM, το Symphony ST 200i, που σημείωσε σχεδόν 2.000 ταξινομήσεις και βρέθηκε στην πρώτη θέση των συνολικών πωλήσεων του 2017. Αν πάλι είστε λάτρης της σπορ εμφάνισης και συμπεριφοράς, το Cruisym 300i, σας περιμένει να το γνωρίσετε και να μάθετε τα πάντα από το φιλικό προσωπικό. Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά καινούργιου scooter ή μοτοσυκλέτας μπορείτε να επιλέξετε δώρα αξίας έως 400 ευρώ ανάλογα με τον κυβισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Αμφιθέας 98, Π. Φάληρο
Τηλ.: 2109813884
Facebook Page: Μιχαηλίδης Moto

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός