SPECTRO: Η κορυφαία λύση στη λίπανση κινητήρα

Διαβάστηκε από 2941 αναγνώστες

Στη λίπανση του κινητήρα δεν πρέπει να γίνεται καμία παραχώρηση. Η πλήρης γκάμα της SPECTRO θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Το λιπαντικό είναι ζωτικής σημασίας για τον κινητήρα και ο ρόλος τους είναι πολύπλευρος. Επιτρέπει στα κινούμενα μέρη του κινητήρα να δουλεύουν ομαλά, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη φθορά, μειώνοντας ταυτόχρονα τους μηχανικούς θορύβους. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να αποφορά τη θερμότητα, μειώνοντας τη θερμοκρασία του κινητήρα και κάνοντας έτσι πιο εύκολη τη δουλειά του συστήματος ψύξης. Ακόμα, καθαρίζει τον κινητήρα από τις επικαθίσεις και τα μικροσωματίδια και βοηθά στην πρόληψη της οξείδωσης.

Η εταιρεία ΠΕΡΚΟ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1967 και αντιπροσωπεύει για περισσότερα από 10 χρόνια τα κορυφαίας ποιότητας Αμερικάνικα λιπαντικά SPECTRO διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Αυτή περιλαμβάνει όχι μόνο πλήρως συνθετικά, ημισυνθετικά και ορυκτέλαια, για κινητήρες εσωτερικής καύσης και κιβώτια ταχυτήτων, αλλά και υγρά φρένων, αλυσίδες κίνησης, λιπαντικά φίλτρων και καθαριστικά προϊόντα. Η Αμερικάνικη αγορά είναι ίσως η πιο ανταγωνιστική του κόσμου και η ηγετική θέση που κατέχει η SPECTRO, επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των λιπαντικών της.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ: 2102723920

Αριστοτέλους 58-60, Αθήνα 104 33
Τηλ.: 2108828409

www.perko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός