Prime PIAGGIO Service

Διαβάστηκε από 5547 αναγνώστες

Η Piaggio έχει συμπεριλάβει πιστοποιημένες After Sales υπηρεσίες σε ένα πρόγραμμα που ονομάζει «Prime Service», με στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη μετά την αγορά, μέσω υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Αφοί Παργινού ανήκει στο δίκτυο πιστοποιημένων σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης Prime και μάλιστα ήταν από τα πρωτα που μπήκε σε αυτό το επίλεκτο δίκτυο. Αποτέλεσε μάλιστα πρότυπο, αφού όλα τα υπόλοιπα έγιναν έχοντας αυτό ως βάση. Η ειδική εκπαίδευση που έχει γίνει στους μηχανικούς, εξασφαλίζει τη μέγιστη αποδοτικότητα και ασφάλεια σε όλες τις εργασίες συντήρησης και επισκευής του οχήματος, ενώ τα προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν ότι τηρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι η μοτοσυκλέτα σας θα είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελάχιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Ελλάδα έχουν πάρει πιστοποίηση Prime, καθώς πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις σχετικά με τις διαδικασίες και τον τρόπο που ακολουθούνται.
 
Οι συνεχείς εκπαιδεύσεις που λαμβάνει το τεχνικό προσωπικό καταγράφονται σε ένα σύστημα πιστοποίησης, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να πληροφορούνται άμεσα για το βαθμό της επάρκειας του σημείου τεχνικής εξυπηρέτησης που έχουν επιλέξει. Ο πελάτης λαμβάνει αναλυτική προσφορά κόστους των εργασιών, πριν την εκτέλεση της εργασίας, ενώ λαμβάνει επίσης ειδικά έγγραφα τα οποία πιστοποιούν και εγγυώνται την εργασία που εκτελέστηκε. Ο όμιλος Piaggio μεριμνά ώστε το Δίκτυο Πωλήσεων και Σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες τεχνικές ενημερώσεις που απαιτούνται για την εξασφάλιση της αξιοπιστίας του οχήματος.
 
Η καινοτομική τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα νέα προϊόντα (π.χ. υβριδική), απαιτεί εξειδικευμένη γνώση που εξασφαλίζεται μόνο από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Prime Service, ενώ διασφαλίζεται η ορθή διαχείριση των αποβλήτων, τα οποία συλλέγονται σύμφωνα με την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία.
 
Προγραμματίστε σήμερα το service του scooter ή της μοτοσυκλέτας σας και ζήστε την εμπειρία της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Αφοί Παργινού.  

Επίσης, από τις 15 Οκτώβρη μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όσοι έχουν μοτοσυκλέτα ή σκούτερ του ομίλου Piaggio, μπορούν να επισκεφτούν το συνεργείο και να πραγματοποιήσουν δωρεάν τον χειμερινό έλεγχο τεσσάρων σημείων, ενώ ό,τι ανταλλακτικά χρειαστούν μπορούν να τα αποκτήσουν με έκπτωση 20%.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 59
Τηλ: 2107628877
Facebook Page
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός