Moto Racing: Ότι χρειάζεσαι με ένα κλικ

Διαβάστηκε από 4579 αναγνώστες

Η καρδιά της μοτοσυκλέτας στην Καβάλα χτυπάει στην Moto Racing Χατζηβασιλειάδης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της μοτοσυκλέτας και ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών. Πρόκειται για μια κάθετη μονάδα με ανταλλακτικά, συνεργείο, είδη ένδυσης αναβάτη, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είναι επίσημος διανομέας των εταιρειών Benelli και Keeway για τον νομό Καβάλας. Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια, αλλά και after market ανταλλακτικά και αξεσουάρ, λιπαντικά αλλά και ελαστικά για όλα τα παπιά, σκούτερ και μοτοσυκλέτες της αγοράς. Η λίστα των διαθέσιμων προϊόντων είναι ατελείωτη και περιλαμβάνει τις καλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως DID, RK, BEL-RAY, K&N και πολλές ακόμα, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές.

Οι έμπειροι τεχνικοί του συνεργείου μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε εργασία επισκευής ή συντήρησης, όσο περίπλοκη κι αν είναι αυτή. Έχουν στη διάθεσή τους διαγνωστικό ηλεκτρονικό εγκέφαλο της ΤΕΧΑ, που είναι κατάλληλος για κάθε δίκυκλο με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Έτσι, μπορούν να κάνουν άμεση διάγνωση βλαβών και να δώσουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το 2015 δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα motoracing.gr με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Εκεί μπορείτε να βρείτε εύκολα, ό,τι χρειάζεστε εσείς και η μοτοσυκλέτα σας, μέσα από μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και είδη ένδυσης κορυφαίων εταιρειών όπως Shad, Dainese, AGV και πολλές ακόμα. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας, ενώ οι αυθημερόν αποστολές και η συνεργασία με εταιρείες κούριερ, εξασφαλίζουν ότι η παραγγελία σας θα φτάσει το συντομότερο δυνατό στην πόρτα σας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με αγορές άνω των 100 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.motoracing.gr
Κ. Τσολάκη 20 (Πρώην Ρούσβελτ)
65403 Καβάλα
Τηλ.: 251 111 1570
Email:[email protected]  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Στέλιος Καραμφυλλιδης

    Άριστη εξυπηρέτηση και service, τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ότι χρειάζεται ο μηχανόβιος στη Πόλη της Καβάλας. Συγχαρητήρια στο Γιάννη Χατζηβασιλειάδη.

      1

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός