Μισός αιώνας εμπειρίας

Διαβάστηκε από 4843 αναγνώστες

Η πολυετής πείρα σε συνδυασμό με το μεράκι και την τεχνογνωσία, κατατάσσει το συνεργείο Piaggio Παπαλεξανδράκης στα πιο αξιόπιστα της Piaggio στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1965 με στόχο την καλύτερη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση του Αθηναϊκού κοινού για τη συντήρηση των scooter, που άρχισαν να γίνονται μόδα στους δρόμους της πόλης. Από τότε, τα καταστήματά τους έχουν πουλήσει χιλιάδες scooter και μοτοσυκλέτες του ομίλου της Piaggio. Σήμερα, τα δυο αδέλφια συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση έχοντας δύο καταστήματα, το ένα μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, εκεί ακριβώς που το ξεκίνησε ο πατέρας τους.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες επιστρέφουν για το τακτικό service των αγαπημένων τους Piaggio, αφού στο πλήρως οργανωμένο συνεργείο, ακολουθούνται για 52 ολόκληρα χρόνια οι αυστηρές προδιαγραφές και η πολιτική που έχει ορίσει η μαμά εταιρεία. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε scooter ή μοτοσυκλέτα του ομίλου Piaggio, γρήγορα και αποτελεσματικά. Με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας των καταστημάτων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ, θα επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γνήσιων αξεσουάρ PIAGGIO, αυτά που θα καλύψουν τις δικές σας ανάγκες και θα σας κάνουν να αισθανθείτε τη φιλοσοφία της Piaggio και της  οδήγησης scooter / vespa.

Στα καταστήματα Παπαλεξανδράκης θα βρείτε οποιοδήποτε γνήσιο ανταλλακτικό χρειαστείτε για το δικό σας Piaggio, ενώ έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε καινούργια άλλα και επιλεγμένα μεταχειρισμένα μηχανάκια του ομίλου της Piaggio. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε από κοντά σχετικά με τις τελευταίες προσφορές και να αποκτήσετε την καινούργια μοτοσυκλέτα ή το scooter της επιλογής σας με 0% προκαταβολή και έως 72 δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

1ο κατάστημα
Παναγή Τσαλδάρη 82, Αθήνα
Τηλ.: 2105231741

2ο κατάστημα
Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός