Λύσεις σε 5` για ανταλλακτικά

Διαβάστηκε από 3170 αναγνώστες

Στην SS Moto θα βρείτε γνήσια και after market ανταλλακτικά όλων των εταιριών και επιπλέον τα κορυφαία λιπαντικά μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου της Gasprom Neft.

Moto-αγάπη, Moto-αφοσίωση, Μoto-γνώση, Μoto-επαγγελματισμός, είναι σε μια πρόταση οι προσωπικότητες και οι γνώσεις των ιδιοκτητών της SS MOTO!

H  καθημερινότητα και οι απαιτήσεις της «δουλειάς» είναι οι συνισταμένες που τους προσθέτουν χαμόγελο και πλήρη κατανόηση στις ανάγκες ακόμα και του πια απαιτητικού  πελάτη. Ο μοτοσυκλετιστής μπορεί να καταλάβει στα πρώτα λεπτά επικοινωνίας, ότι συζητά με τον κολλητό του, αλλά και τον απόλυτο γνώστη, τον επαγγελματία. Στην επιχείρηση SS MOTO, θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις/προτάσεις για την πιο ασφαλή και απολαυστική οδήγηση της μοτοσικλέτας ή του scooter σας.

Εξειδικεύονται, στη χονδρική και λιανική πώληση γνήσιων και after market ανταλλακτικών ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ακόμα και παλαιότερων), με τις αποστολές να γίνονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα. Οι τεχνικοί μπορούν να δώσουν συμβουλές, προτάσεις και λύσεις , κυριολεκτικά από χιλιόμετρα! Η πρόσφατη  συνεργασία της  SS MOTO, αφορά στην αποκλειστική διανομή για τη Δυτική Αττική των κορυφαίων λιπαντικών της Gasprom Neft για μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Αναπαύσεως 36, 12134 Περιστέρι
Τηλ: 210-5789975
www.ssmoto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός