Η εξειδίκευση στην υπηρεσία σας

Διαβάστηκε από 4500 αναγνώστες

Αν αναζητάτε την τελειότητα στη συντήρηση του scooter ή της μοτοσυκλέτας σας, απευθυνθείτε στην Piaggio 850.

Αν ανήκετε κι εσείς στη μεγάλη οικογένεια κατόχων Piaggio και θέλετε να είστε σίγουροι για τη συντήρηση και καλή λειτουργία της επένδυσής σας, εμπιστευθείτε το εξειδικευμένο συνεργείο Piaggio Αντωνίου

Με την εικοσάχρονη επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μοτοσυκλέτας, έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των αναβατών δικύκλων, αλλά και τρικύκλων. Στόχος τους είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, για το λόγο αυτό, το 2014 μεταφέρθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σε νεότερες, μεγαλύτερες και πιο λειτουργικές εγκαταστάσεις.

Το εμπορικό και τεχνικό τμήμα τους είναι οργανωμένο με βάση τις πιο σύγχρονες διαδικασίες και είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Επίσης, διαθέτουν αξιόπιστα και οικονομικά αξεσουάρ από μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες, αλλά και μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών. Δίνουν μεγάλη σημασία στην επικοινωνία με τον πελάτη και σέβονται τις ξεχωριστές επιθυμίες και ανάγκες του παρέχοντας λύσεις και συμβουλές. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η απόλυτη τελειότητα στις διαδικασίες επισκευής και συντήρησης, ώστε να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε χιλιόμετρο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Χαλκίδος 29, Πατήσια
Τηλ: 210 25 21 116

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός