H Κουτρουμάνος MOTO στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

Διαβάστηκε από 3771 αναγνώστες

Η ομάδα της Κουτρουμάνος MOTO βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Χάλαρη στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στα Μέγαρα.

Ο Γιώργος Χάλαρης αγωνίζεται στην κατηγορία OPEN και την τεχνική υποστήριξη του αναβάτη έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της Κουτρουμάνος MOTO. Η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη, αφού στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στην πίστα των Μεγάρων, ο Γ. Χάλαρης κατέκτησε την τέταρτη θέση σε έναν απαιτητικό αγώνα με έντονο ανταγωνισμό. Οι ίδιοι άνθρωποι που υποστηρίζουν έναν αγωνιζόμενο κορυφαίου επιπέδου, θα αναλάβουν και τη συντήρηση της δικής σας μοτοσυκλέτας ή scooter, ενώ μπορείτε να τους εμπιστευθείτε για οποιαδήποτε εργασία επισκευής, βελτίωσης, αναπαλαίωσης, τοποθέτησης και ζυγοστάθμισης ελαστικών. Επίσης, στο κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.

Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από τους αγώνες εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας σε ελάχιστο χρόνο χάρη και στα εξειδικευμένα διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που έχει στη διάθεσή του το προσωπικό. Η ομάδα της Κουτρουμάνος MOTO στεγάζεται από το 2013 στον δικό της άρτια εξοπλισμένο χώρο στο Ρέντη και είναι έτοιμη να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα με όρεξη και σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του.   

Για περισσότερες πληροφορίες:
Στρ. Μακρυγιάννη 38, Aγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. 2155508428

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός