Η BMW Βαγιανέλης στα 8.586 μέτρα υψόμετρο!

Διαβάστηκε από 23858 αναγνώστες

Μέγας χορηγός ενός εκπληκτικού εγχειρήματος είναι η BMW Βαγιανέλης, αφού θα είναι στο πλευρό του Αντώνη Συκάρη και του Φώτη Θεοχάρη, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να κατακτήσουν την 3η ψηλότερη κορυφή του κόσμου.

Στα 8.568 μέτρα, το όρος Κανγκτσεντζούνγκα είναι η τρίτη ψηλότερη κορυφή του κόσμου και κανείς Έλληνας δεν την έχει κατακτήσει ακόμα. Αυτό βέβαια, που κάνει το εγχείρημα ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι πρόκειται για την πιο δύσκολη ανάβαση του κόσμου, αφού ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος από αυτόν του όρους Έβερεστ. Αυτός είναι και ο λόγος που μόνο 241 ορειβάτες έχουν καταφέρει να κατακτήσουν την κορυφή τα τελευταία 60 χρόνια.



Το έμπειρο δίδυμο των Αντώνη Συκάρη και Φώτη Θεοχάρη, θα αναλάβουν το δύσκολο έργο του να υψώσουν την Ελληνική σημαία στην κορυφή του βουνού. Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η ΒMW Βαγιανέλης, η οποία είναι μέγας χορηγός του «Mount Kangchenjunga The First Greek Expedition 2018», θέλοντας έτσι να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και να δείξει ότι αν υπάρχει θέληση,  τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Το εντυπωσιακό αυτό εγχείρημα θα ξεκινήσει στις 5 Απριλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου.



Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με τις εξελίξεις μέσα από τη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook, καθώς και από τη σελίδα της BMW Βαγιανέλης.

Tags: AFTER SALES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός