Έτσι θα μπεις στον κόσμο της Piaggio!

Διαβάστηκε από 3276 αναγνώστες

Επισκέψου σήμερα την Piaggio Θεοδωράκης για να γνωρίσεις από κοντά όλη τη γκάμα του γκρουπ και να κάνεις δικό σου το δίκυκλο των ονείρων σου στις καλύτερες τιμές.

Για περισσότερα από 40 χρόνια η Piaggio Θεοδωράκης είναι δίπλα στους φίλους και κατόχους  Piaggio, Gilera και Vespa με εμπόριο καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, αλλά και εξουσιοδοτημένο service. Το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό είναι έτοιμο να δώσει άμεσα λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα, χάρη στα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα και τη συνεχή εκπαίδευση.

Πλέον, μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας μετακινήσεις πιο εύκολα από ποτέ χάρη στις νέες μειωμένες τιμές που ισχύουν για το Piaggio Liberty στα 50, αλλά και τα 125 κυβικά. Το best seller της Ιταλικής εταιρείας προσφέρεται με έκπτωση που φτάνει τα 270 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα:
  • Liberty 50 / S, 1.890 ευρώ από 2.150 ευρώ
  • Liberty 125 / S, 2.090 ευρώ από 2.360 ευρώ

Και μην ξεχνάτε ότι στην Piaggio Θεοδωράκης θα βρείτε άμεσα διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία από γνήσια αξεσουάρ για το scooter σας, αλλά και είδη ένδυσης αναβάτη, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πειραιώς 90 & Πλαταιών 2, 10435, Αθήνα  
www.piaggio-theodorakis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός